Asia Express: Απανωτά τα χτυπήματα στο σημερινό (11/11) επεισόδιο - Η ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη που αναστάτωσε τους παίκτες

Τι θα συμβεί στην πορεία του παιχνιδιού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Asia Express: Απανωτά τα χτυπήματα στο σημερινό (11/11) επεισόδιο - Η ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη που αναστάτωσε τους παίκτες

Το σημερινό (11/11) επεισόδιο του Asia Express ξεκίνησε πολύ δυναμικά (δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν στο προηγούμενο), καθώς ο Πέτρος Πολυχρονίδης συγκέντρωσε όλους τους παίκτες μαζί και άρχισε να κάνει την μία ανακοίνωση μετά την άλλη. Πρώτα απ' όλα, έφερε στον διαγωνισμό δύο παίκτες που είχαν αποχωρίσει από το παιχνίδι προηγουμένως για να διαγωνιστούν ξανά.

Στη συνέχεια, όμως, εξήγησε τους κανόνες που θα πρέπει να ακολουθήσουν όλοι όσον αφορά τις επόμενες δοκιμασίες που θα λάβουν χώρα στην Ασία και συγκεριμένα στη Μπανγκόκ.

Η ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη που αναστάτωσε τους παίκτες του Asia Express

Ο Παύλος Γαλακτεκτός και ο Χρήστος Ζώτος, λοιπόν, εισέβαλαν ξανά στο παιχνίδι και μαζί με τους υπόλοιπους καλούνται να φτάσουν στον νέο προορισμό φορώντας μάσκα και διατηρώντας καθαρά τα ρούχα τους, όχι για να μην αποχωρήσουν, αλλά για να εξασφαλίσουν την θέση τους στο μπόνους έπαθλο των 10.000 ευρώ, το οποίο ακόμη κι αν το ζευγάρι που τα πάρει αποχωρήσει, δεν θα τα χάσει.

Καλά καταλάβατε! Δεν έχουμε αποχώρηση αυτή τη φορά, αλλά οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες. Μάλιστα, οι δυο πρώτοι που θα φτάσουν στο τέλος, θα "κλειδώσουν" ένα σπίτι στο οποίο θα μπορούν να πλυθούν και να φάνε, ενώ οι "χαμένοι" θα αναγκαστούν να μείνουν σε σκηνές.

Στο στόχαστρο των τηλεθεατών ο Γιώργος Μαυρίδης

Ο κακός χαμός στο επεισόδιο του Asia Express στις 6/11. Είναι γνωστό πως η συνεννόηση με τους ντόπιους είναι πολύ δύσκολη στην Ασία γενικότερα, ωστόσο αυτό έγινε η αιτία να αρχίσουν να φωνάζουν και να ξεσπούν οι παίκτες.

Ο Fipster (δείτε εδώ το ατύχημά του) από τη μία ούρλιαζε γιατί ο οδηγός τους άφησε πολύ μακριά και σε λάθος σημείο, ενώ αργότερα ο Γιώργος Μαυρίδης ξέσπασε και άρχισε να φωνάζει στον άνθρωπο που τον μετέφερε. Αυτό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter.