Ζωή Ιωαννίδου: «Όλες οι κοπέλες με..» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το GNTM

Το σχόλιο του Τάσου Σοφρωνίου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζωή Ιωαννίδου: «Όλες οι κοπέλες με..» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το GNTM

Η Ζωή Ιωαννίδου μετά την χθεσινή της αποχώρηση από το reality μόδας του STAR, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Breakfast Star το πρωί της Τρίτης 15/11.

Η Ζωή ήταν η κοπέλα που δεν ενθουσίασε τους κριτές με την φωτογραφία της και ήταν αυτή που έπρεπε να μαζέψει τα πράγματα της και να αποχωρήσει από το σπίτι του GNTM, αλλά πρέπει να πούμε ότι η Ζωή είχε βρεθεί ξανά σε παρόμοια κατάσταση. (δείτε εδώ πως την χαρακτήρισε η Βίκυ Καγιά).

Οι δηλώσεις της Ζωής Ιωννίδου

Επιπλέον, η πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε μεταξύ άλλων και για το σχόλιο που δέχθηκε από τον Τάσο Σοφρωνίου, ότι μοιάζει με τον Στάθη Ψάλτη.

«Γενικά έχω ακούσει πάρα πολλά σχόλια και αρνητικά από τους κριτές. Σίγουρα δεν έχουν προσωπικά κάτι μαζί μας, αλλά φέτος δεν ήταν όπως άλλες χρονιές που βοηθούσαν περισσότερο τις κοπέλες» δήλωσε η Ζωή, ενώ πρόσθεσε: «Κάποιοι άνθρωποι που δουλεύουν, αν ακούσουν αρνητικά σχόλια μπορεί να τους δυναμώσει και να πεισμώσουν, ενώ σε άλλους απλά τους ρίχνει. Και πιστεύω ότι εμένα με έριξε», δήλωσε αρχικά η ίδια.
Και πρόσθεσε:«Το θεώρησα λίγο προσβλητικό, δηλαδή να με παρομοιάζεις με έναν άντρα δεν ήταν ωραίο».

Στη συνέχεια η Ζωή Ιωαννίδου αναφέρθηκε και στην αντίδραση των υπόλοιπων κοριτσιών σε αυτό το σχόλιο, λέγοντας: «Όλες οι κοπέλες με στήριξαν και συμφώνησαν ότι ήταν άσχημο αυτό που είπε. Δεν κρατάω κακία, δεν ήθελε να με προσβάλλει. Το είπε σαν αστείο».