GNTM 5: Οι 2 παίκτριες που πήραν τα disadvantage της Ραφαέλας

Αναμενόμενη η μια επιλογή...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: Οι 2 παίκτριες που πήραν τα disadvantage της Ραφαέλας

Ιταλικό αέρα είχε η αποψινή φωτογράφιση 15/11 του GNTM 5, με τις παίκτριες να φωτογραφίζονται πάνω στο καράβι με φόντο την καταγάλανη θάλασσα, κάτι που τις ενθουσίασε όλες πολύ.

Η διαγωνιζόμενη που κέρδισε χθες 14/11 την καλύτερη φωτογραφία ήταν η Ραφαέλα, κάτι που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, μιας και η Βικτώρια βγήκε μπροστά και είπε ότι δεν συμφωνεί με το αποτέλεσμα αυτό, μιας και η πόζα της ήταν αρκετά πρόστυχη (δείτε εδώ όσα έγιναν).

Πώς μοίρασε τα disadvantage η Ραφαέλα

Η Κύπρια παίκτρια λοιπόν, στην σημερινή δοκιμασία, αποφάσισε για "εκδίκηση" όπως είπε και η ίδια να δώσει το ένα disadvantage στην Βικτώρια, ενώ το άλλο στην Γρηγοριάνα.

Όσον αφορά τα advantage, εκείνη είχε διπλάσιο χρόνο, φουλ κατευθυντήριες οδηγίες από τους κριτές, ενώ μπορούσε να δώσει το ίδιο advantage και σε μια συμπαίκτριά της και αυτή ήταν η Γεωργιάννα.

Πώς μοίρασε τα disadvantage η Ραφαέλα

Η αντίδραση της Κότυ με τον τσακωμό Βικτώριας - Ραφαέλας

Μάλιστα, έντονη αντίδραση είχε και η Κότυ, η οποία είπε χαρακτηριστικά στις κάμερες: «Η κρίση της Βικτώριας ήταν πολύ έντονη. Μπορούσε πολύ απλά να το αφήσει και να κάνει τουμπεκί. Να λήξει εκεί το θέμα και να το συζητήσουμε αργότερα. Τώρα έξυσε την πληγή και προφανώς θα υπάρχει αντίδραση. Εμένα αυτό με ενοχλεί, όταν προκαλείς αντίδραση ο άλλος θα αντιδράσει, όπως κι εσύ θα αντιδρούσες.

Γιατί το κάνεις αυτό; Επειδή δεν πήρε καλά σχόλια αυτή, πρέπει να κρίνει την άλλη; Δεν γίνεται να έχουμε όλες καλά σχόλια σε όλα τα πλατό. Αν σχολίαζε κάποια τη φωτογραφία μου και με έλεγε πρόστυχη ή μου την έλεγε για τη φωτογραφία μου, επειδή αυτή δεν είχε καλά σχόλια, θα της έλεγα άντε και γ…ου», είπε στο GNTM 5 του STAR.