Αποκλειστικό: Ο πιο ιντριγκαδόρικος παίκτης του Survivor 5 είπε όχι στο all Star

Αυτό σίγουρα «πόνεσε» τον Ατζούν

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Αποκλειστικό: Ο πιο ιντριγκαδόρικος παίκτης του Survivor 5 είπε όχι στο all Star

Ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Survivor 5 και μάλιστα η απουσία του στον τελικό του ριάλιτι δεν έμεινε ασχολίαστη (δείτε εδώ ποιοι 4 παίκτες δεν πάτησαν το πόδι τους τότε στο Γαλάτσι)! Κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο είχε προκαλέσει πολλά αρνητικά συναισθήματα ως προς το πρόσωπό του και η αλήθεια είναι πως όταν αποχώρησε από το παιχνίδι, προς το τέλος Ιανουαρίου δηλαδή, κατηγόρησε την παραγωγή του Ατζούν για «παραποίηση» αφού, όπως είπε ο ίδιος, επέλεξαν να δείξουν στον κόσμο μόνο στιγμές έντασης, στις οποίες πρωταγωνιστούσε, στρέφοντας τον εναντίον του.

Ενώ τα προ συμφωνητικά τρέχουν και κάποιοι έχουν ήδη υπογράψει πως είναι διαθέσιμοι για να περιμένουν μήπως μπουν κάποια στιγμή στο παιχνίδι (δείτε εδώ τα 6 αρσενικά που είπαν το ναι), ένας είναι ο πρώην παίκτης που ενώ τον πλησίασαν από την παραγωγή, και λογικό να το κάνουν αφού τότε τους έφερνε νούμερα, εκείνος τους έκλεισε εντελώς την πόρτα!

Βροντερό το «όχι» του στο Survivor All Star

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο αγαπημένος τραγουδιστής Βαλάντης έχει πει κατηγορηματικό όχι στο παιχνίδι! Αυτό γνωρίζουμε μέχρι στιγμής κι αυτό σας παραθέτουμε. Ωστόσο, η πηγή μας μας αποκάλυψε πως ο Ατζούν τον θέλει πολύ και θα επιμείνει οπότε.. you never know! Αν και μεταξύ μας δε ξέρω κατά πόσο ενδέχεται να του αλλάξουν την γνώμη αφού έχουν βάλει το όριο των 5.000 ευρώ στο εβδομαδιαίο μίσθωμα, που μόνο εκεί θα μπορούσαν να πατήσουν έντονα για να του αλλάξουν την γνώμη.

Το οικονομικό στην συγκεκριμένη είναι πολύ βασικό, οπότε, δε νομίζω πως τα 5.000 συγκρίνονται με τα όσα έβγαζε ο Βαλάντης τότε (δείτε εδώ πόσα χρήματα πήρε συνολικά από το παιχνίδι).