Τέλος το GNTM 5 από το STAR - Αυτή είναι η ημερομηνία του τελικού

Η ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/gntmgr
Instagram/gntmgr

Το GNTM 5 έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, ωστόσο, όχι με τόσο ωραίο θα λέγαμε τρόπο. Συγκεκριμένα, αρκετοί τηλεθεατές κράζουν τον τρόπο που οι κριτές αντιμετωπίζουν τις παίκτριες, ενώ έντονα σχολιάστηκε το γεγονός πως μέχρι στιγμής έχουμε παρακολουθήσει 5 οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Η Βίκυ Καγιά λοιπόν, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας του ΣΚΑΙ από την 31η AXDW που περπάτησε στην πασαρέλα με την μαμά της, σχετικά με το μεγάλο φινάλε του ριάλιτι, αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η ημερομηνία του τελικού του GNTM 5 σύμφωνα με την Βίκυ Καγιά

Όπως λοιπόν αποκάλυψε το GNTM θα τελειώσει στις 20 Δεκεμβρίου. Λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα θα δούμε ποια θα κερδίσει τον τίτλο, το χρηματικό έπαθλο αλλά και τα δώρα του ριάλιτι.

Επίσης, δεν δίστασε να αναφέρει πως δεν ξέρει ακόμη αν θα βρίσκεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο STAR, αφήνοντας να εννοηθεί πως μπορεί να σταματήσει το Shopping Star.

Τέλος οριστικό το GNTM από το STAR;

Από ότι φαίνεται το Star, σύμφωνα με την εκπομπή Γεια σου, και ρεπορτάζ που προβλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 6/11, δεν γνωρίζει ακόμα αν το ριάλιτι θα έχει κάποια θέση του χρόνου στο κανάλι, και αν ναι ποια θα είναι αυτή.

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν προς το τέλος του Ιανουαρίου, σχετικά με το αν το πρόγραμμα θα σταματήσει τελείως, ή αν θα κάνει μία παύση προκειμένου να επιστρέψει εντελώς ανανεωμένο.

Αν το σενάριο είναι να μην επιστρέψει, την θέση του στο πρώτο μισό της σεζόν, ακούγεται πως θα πάρει το First Date, ένα ριάλιτι με ζευγάρια, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή για να γνωρίσουν το ταίρι τους.