J2US: Ανησυχία στο πλατό για την υγεία της Καίτης Γαρμπή - Το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
J2US: Ανησυχία στο πλατό για την υγεία της Καίτης Γαρμπή - Το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί

Έχει δημιουργηθεί μεγάλο σούσουρο γύρω από το όνομα της Καίτης Γαρμπή το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας της κόντρας της με τη Άντζελα Δημητρίου στο J2US (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη), ωστόσο το Σάββατο 19/11 μόλις ξεκίνησε το σόου, προχώρησε σε μία αποκάλυψη που δημιούργησε ανησυχία στο πλατό.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως τις προηγούμενες ημέρες δεν αισθανόταν πολύ καλά, διότι κρύωσε, ωστόσο τόνισε πως έχει αρχίσει να νιώθει πολύ καλύτερα και ελπίζει πως δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη συνέχεια.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Καίτης Γαρμπή

«Είχα ένα κρυωματάκι. Κρυωματάρα δηλαδή. Αλλά σήμερα είμαι καλύτερα. Θα περάσει. Είμαι στα τελειώματα τώρα, οπότε θα τα βγάλουμε όλα σωστά», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Ο μικρός χωρισμός της με τον Διονύση Σχοινά πριν τον γάμο

Λίγο μετά την επική γκάφα της Ναταλί Κάκκαβα, ανέβηκαν στη σκηνή του J2US η Βίκυ Κουλιανού και ο Άρης Πετράκης, οι οποίοι τραγούδησαν το "Ζήσαμε", ένα τραγούδι που ανήκει στην Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά.

Την ώρα που η τραγουδίστρια, λοιπόν, έκρινε το ζευγάρι, αποκάλυψε ένα πολύ σημαντικό και προσωπικό στοιχείο για την σχέση της με τον σύζυγό της εκείνη την περίοδο. Είχαν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αλλά όλα εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά.

«Το τραγούδι αυτό παιδιά, όταν το τραγουδήσαμε ήμασταν χωρισμένοι με τον Διονύση. Ήμασταν αλλού ντ’ αλλού, αλλά τελικά όπως αποδείχτηκε δεν χωρίσαμε ποτέ. Και τότε δηλαδή, εμείς στο video clip τα δικά μας τα κάναμε»