Τον φρόντιζε όταν είχε πάθει διάστρεμμα - Η άγνωστη ιστορία που ενώνει την Άντζελα Δημητρίου και τον Διονύση Σχοινά

Μιλάμε για πολλά χρόνια πριν...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τον φρόντιζε όταν είχε πάθει διάστρεμμα - Η άγνωστη ιστορία που ενώνει την Άντζελα Δημητρίου και τον Διονύση Σχοινά

Ο κακός χαμός έχει συμβεί σήμερα (19/11) στο Just The 2 of Us, καθώς στο πλατό του ALPHA βρίσκεται και ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος έχει δώσει την αφορμή να γίνουν μεγάλες αποκαλύψεις στον αέρα (δείτε εδώ τι είχε συμβεί ανάμεσα στον ίδιο και την Καίτη Γαρμπή λίγο πριν τον γάμο).

Αφού τραγούδησε η Άντζελα Δημητρίου, δηλαδή, ο τραγουδιστής μίλησε για την γνωριμία τους στην αρχή της καριέρας του και για το γεγονός πως τον βοήθησε και του στάθηκε σε όλα.

Τι συνδέει την Άντζελα Δημητρίου και τον Διονύση Σχοινά

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, λοιπόν, η Άντζελα και ο Αντύπας ήταν οι άνθρωποι που τον στήριξαν όσο κανένας άλλος εκείνη την εποχή και όταν συνεργαζόταν μαζί με εκείνη σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης, εκείνος είχε ένα ατύχημα πάνω στην πίστα και είχε πάθει διάστρεμμα. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορούσε να εμφανίζεται, όμως η Άντζελα Δημητρίου μεσολάβησε, όχι μόνο για να πληρώνεται κανονικά, αλλά τον φρόντιζε παράλληλα, αλλάζοντάς του καθημερινά επιδέσμους στο τραύμα του.

«Είναι και αυτή η Άντζελα» είπε με νόημα ο Διονύσης Σχοινάς συγκινημένος.

Τι συνέβη, όμως, ανάμεσα σε εκείνη και την Καίτη Γαρμπή

Χαμός στις 22/10 στο αέρα του J2US, καθώς, μετά από το απρόοπτο της Βίκυς Σταυροπούλου, ακολούθησε μία έντονη στιγμή ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την Καίτη Καρμπή.

Η δεύτερη θέλησε να σχολιάσει την εμφάνιση της πρώτης δίπλα στον Παύλο Σταματόπουλο, ωστόσο τα λόγια της εκνεύρισαν την λαίδη, η οποία της απάντησε με "ύφος".

«Τι συμβαίνει σήμερα με την Άντζελα; Νομίζω ότι το κορίτσι είναι πολύ ταλαιπωρημένο και μπράβο του! Γιατί κάτι έχει. Kάτι έχεις Άντζελα ε; Το ματάκι, το ματάκι… Έλα, αφού τα ξέρουμε αυτά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή με την τραγουδίστρια να παίρνει τον λόγο και να απαντά. «Όχι, μια χαρά είμαι. Τίποτα δεν έχει το ματάκι. Είμαι μια χαρά. Και το ματάκι είναι καλά και όλα είναι καλά, Καίτη μου. Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;».