GNTM 5: «Θα γίνει της Πόπης» - Παίκτρια "λύγισε" μπροστά στην κριτική επιτροπή

Τα πάνω κάτω σήμερα (22/11)

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
GNTM 5: «Θα γίνει της Πόπης» - Παίκτρια

Το βράδυ της Τρίτης 22/11 άλλο ένα επεισόδιο του GNTM 5 ξεκίνησε και πέρα από την δοκιμασία (δείτε εδώ ποιες ενθουσίασαν και ποιες απογοήτευσαν), επικράτησε ο κακός χαμός και στο σπίτι. Τα κορίτσια έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα και στο επίκεντρο αυτών είναι η Γεωργιάννα, η Γρηγοριάνα και η Αλεξία.

Οι δυο τελευταίες, μάλιστα, προσπάθησαν να συζητήσουν και να λύσουν τις διαφορές τους, με την Πλυτά να χαρακτηρίζει την Κούβελα "διπροπρόσωπη", ωστόσο φαίνεται πως όλα έγιναν για τα μάτια του κόσμου, αφού στην κάμερα του ριάλιτι η Αλεξία δήλωνε πως δεν παίρνει τίποτα από όσα έχει αναφέρει για εκείνη πίσω.

Ο κακός χαμός με τα κορίτσια του GNTM 5

Η Γεωργιάννα, από την άλλη πλευρά, έχει αποφασίσει πως ό,τι δεν της κάνει, θα το απομακρύνει και τόνισε πως είναι έτοιμη να αποδείξει σε όλες πως είναι επικίνδυνη αντίπαλος και θα πρέπει να την φοβούνται. Μάλιστα, πριν φτάσουν στο πλατό για να κριθούν είπε χαρακτηριστικά: «Θα γίνει της Πόπης».

Γεωργιάννα GNTM 5

Πράγματι, με το που έφτασαν στο στούντιο του STAR, η πρώτη που αντιμετώπισε η επιτροπή ήταν η Μαρία, η οποία "λύγισε" και δάκρυσε μπροστά στους κριτές, όχι εξαιτίας όλων των παραπάνω ωστόσο, αλλά για δικούς της προσωπικούς λόγους. Εξήγησε πως δεν αισθάνεται ο εαυτός της και προτίμησε να είναι ειλικρινής από το να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για το σημερινό(22/11) επεισόδιο του ριάλιτι μόδας