GNTM 5: Πανικός στο πλατό - Σηκώθηκαν όρθιοι οι κριτές και φώναζαν

Ενθουσιάστηκαν ή απογοητεύτηκαν;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
GNTM 5: Πανικός στο πλατό - Σηκώθηκαν όρθιοι οι κριτές και φώναζαν

Η δοκιμασία του GNTM 5 απόψε (22/11) ήταν αρκετά απαιτητική και μερικές τα πήγαν πολύ καλά, ενώ άλλες απογοήτευσαν τους κριτές και τους coaches που ήταν εκεί. Η Μαρία, για παράδειγμα, παρά το γεγονός πως δεν είχε μειονέκτημα (δείτε εδώ ποιες το πήραν), δεν φαίνεται να άκουγε τις συμβουλές που τις έδιναν και αυτό τους θύμωσε, με αποτέλεσμα να σηκωθούν όρθιοι και να αρχίσουν να της φωνάζουν.

Ενθουσιασμός στο σετ του GNTM 5 με την Μύρια

Από την άλλη πλευρά, όμως, η Μύρια ήταν εκπληκτική και όλοι αυτή τη φορά φώναζαν λόγω ενθουσιασμού. Μάλιστα, η επίδοσή της, έδωσε στις υπόλοιπες παίκτριες να καταλάβουν πως πιθανώς να έχει την πιο ωραία φωτογραφία και να πάρει τη δουλειά.

Μύρια GNTM 5

Πότε τελειώνει το παιχνίδι

Το GNTM 5 έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, ωστόσο, όχι με τόσο ωραίο θα λέγαμε τρόπο. Συγκεκριμένα, αρκετοί τηλεθεατές κράζουν τον τρόπο που οι κριτές αντιμετωπίζουν τις παίκτριες, ενώ έντονα σχολιάστηκε το γεγονός πως μέχρι στιγμής έχουμε παρακολουθήσει 5 οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Η Βίκυ Καγιά λοιπόν, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας του ΣΚΑΙ από την 31η AXDW που περπάτησε στην πασαρέλα με την μαμά της, σχετικά με το μεγάλο φινάλε του ριάλιτι, αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε το GNTM θα τελειώσει στις 20 Δεκεμβρίου. Λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα θα δούμε ποια θα κερδίσει τον τίτλο, το χρηματικό έπαθλο αλλά και τα δώρα του ριάλιτι.

Επίσης, δεν δίστασε να αναφέρει πως δεν ξέρει ακόμη αν θα βρίσκεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο STAR, αφήνοντας να εννοηθεί πως μπορεί να σταματήσει το Shopping Star.