GNTM 5: Η Μάρα "μοίρασε εγκεφαλικά" - Έδωσε το χειρότερο μειονέκτημα στην ιστορία του διαγωνισμού

Ποιες ήταν οι "τυχερές"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
GNTM 5: Η Μάρα

Η νέα δοκιμασία του GNTM 5 είναι έτοιμη να ξεκινήσει και τα κορίτσια καλούνται να πέσουν στη λάσπη ντυμένες με καουμπόικα ρούχα και να φωτογραφηθούν μπροστά σε αμάξια που θα οδηγεί ο παρουσιαστής της εκπομπής Traction.

Αφού τραγούδησαν, λοιπόν, όλοι μαζί για τα γενέθλια που έχει μία από τις παίκτριες (δείτε εδώ ποια), ήρθε η ώρα η Μάρα να μοιράσει τα μειονεκτήματα που της δόθηκαν αφού είχε την καλύτερη φωτογραφία στο προηγούμενο επεισόδιο.

Ποιες πήραν το μειονέκτημα στο σημερινό (22/11) επεισόδιο του GNTM 5

Οι δύο διαγωνιζόμενες που επέλεξε θα έχουν μόνο τρία κλικ για να μπορέσουν να φέρουν μία εντυπωσιακή εικόνα στο πλατό και οι κοπέλες που διάλεξε είναι η Αλεξία και η Γεωργιάννα, διότι θεωρεί πως η απόδοσή τους έχει πέσει και προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να τις αποτελειώσει.

Η Γεωργιάννα το πήρε ως πρόκληση, αλλά η Κούβελα δεν χάρηκε τόσο, επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που την δυσκολεύουν.

Αυτή είναι η ημερομηνία του τελικού

Το GNTM 5 έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, ωστόσο, όχι με τόσο ωραίο θα λέγαμε τρόπο. Συγκεκριμένα, αρκετοί τηλεθεατές κράζουν τον τρόπο που οι κριτές αντιμετωπίζουν τις παίκτριες, ενώ έντονα σχολιάστηκε το γεγονός πως μέχρι στιγμής έχουμε παρακολουθήσει 5 οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Η Βίκυ Καγιά λοιπόν, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας του ΣΚΑΙ από την 31η AXDW που περπάτησε στην πασαρέλα με την μαμά της, σχετικά με το μεγάλο φινάλε του ριάλιτι, αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε το GNTM θα τελειώσει στις 20 Δεκεμβρίου. Λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα θα δούμε ποια θα κερδίσει τον τίτλο, το χρηματικό έπαθλο αλλά και τα δώρα του ριάλιτι.

Επίσης, δεν δίστασε να αναφέρει πως δεν ξέρει ακόμη αν θα βρίσκεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο STAR, αφήνοντας να εννοηθεί πως μπορεί να σταματήσει το Shopping Star.