Εκτός Survivor All Star ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που είχε ακουστεί μετά τον Ντάνο

Και όχι δεν μιλάμε για τον Σάκη Κατσούλη....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός Survivor All Star ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που είχε ακουστεί μετά τον Ντάνο

Με ραγδαίο ρυθμό πραγματοποιούνται οι προετοιμασίες για το Survivor All Star που σε λίγους μήνες θα βγει στον αέρα του ΣΚΑΙ (δείτε πότε κάνει πρεμιέρα). Πρόκειται να δούμε στον Άγιο Δομίνικο να αγωνίζονται στους στίβους μάχης τους παίκτες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν από τον πρώτο έως τον πέμπτο κύκλο.

Σίγουρα αυτός ο κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης θα φέρει τεράστιες ανατροπές στην τηλεθέαση της prime time ζώνης, καθώς ο κάθε ένας που θα μπει, έχει γίνει πολύ γνωστός στο κοινό και έχει δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA, σήμερα 24/11, η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου μετέφερε όλες τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το Survivor All Star και τις συναντήσεις των παικτών με την ομάδα του Ατζούν, πριν πετάξουν για την Δομινικανή Δημοκρατία.

Εξελίξεις με το Survivor All Star λίγο πριν την πρεμιέρα

Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος, στις 28 Νοεμβρίου και στις 2 Δεκεμβρίου οι παίκτες που έχουν περάσει από την πρώτη επιλογή, θα περάσουν από τεστ αγωνισμάτων. Σύνολο από όλους αυτούς που θα δούμε, οι 36 θα αναχωρήσουν στις Αρχές του Γενάρη.

Οι παίκτες να σημειωθεί, ζήτησαν από την παραγωγή να μην μπει κανένας νέος στην συνέχεια του παιχνιδιού, δηλαδή μετά από 2 ή 3 μήνες. Παρόλα αυτά, όπως είπε η δημοσιογράφος, μπορεί να βρίσκονται στο ξενοδοχείο και μετά να μπουν.

Ο παίκτης φαβορί που δεν μπαίνει στο παιχνίδι

Ένας παίκτης που ήταν φαβορί, όχι απλά δεν θα μπει στο παιχνίδι αλλά δεν έχει δεχθεί ούτε πρόταση από την παραγωγή. Ο λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη, καθώς όπως ειπώθηκε, κάποια περιστατικά που είχαν γίνει στον Άγιο Δομίνικο έφεραν προβλήματα ανάμεσα τους και φαίνεται πως δεν τον θέλουν στο παιχνίδι. Και ο ίδιος όμως, έχει πολλές δουλειές μπροστά του αφού παντρεύεται με την Μαρία Αντωνά - δείτε πότε.

Βέβαια, από την άλλη στον Άγιο Δομίνικο φαίνεται πως θα πάει ο Στέλιος Χανταμπάκης. Ακόμη δεν έχει βάλει υπογραφές, όμως, είναι σίγουρη η συμμετοχή του.