«Μας την έκανε πάλι η Κολέτσα» - "Κόλαφος" οι παίκτες του Asia Express κατά της Χριστίνας

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μας την έκανε πάλι η Κολέτσα» -

Όλοι οι παίκτες του Asia Express συγκεντρώθηκαν για να ακούσουν ποια είναι η σημερινή (25/11) τους δοκιμασία και αυτό που άκουσαν, σίγουρα δεν ήταν αυτό που περίμεναν. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης εξήγησε πως έχει ήδη ανακοινωθεί ότι δεν υπάρχει πια ασυλία, όμως, τόνισε πως όποιος βγει νικητής από αυτό το race θα κερδίσει κάτι πολύ πιο σημαντικό.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι που θα καταφέρει να φτάσει πρώτο, έχοντας συγκεντρώσει 99 αυγά και όχι μόνο, θα περάσει αυτομάτως στον τελικό και δεν θα υπάρχει αποχώρηση.

Οι περισσότεροι ενθουσιάστηκαν με αυτή την δήλωση, διότι αυτό σημαίνει πως κάποιοι θα ξεκουραστούν για λίγο και θα μπορούν να τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν τον τίτλο των νικητών του παιχνιδιού. Βέβαια, ο Γιάννης Αϊβάζης ανέφερε πως δεν θα τον χάλαγε αν έπρεπε να φύγουν και κάποιοι.

Έτσι, ξεκίνησε ο αγώνας και τα 4 ζευγάρια άρχισαν να ψάχνουν για αυγά. Ο Κωνσταντίνος και ο Fipster, όμως, κατάφεραν να συγκεντρώσουν πολλά παραπάνω, με αποτέλεσμα όταν συνάντησαν την Χριστίνα Κολέτσα και την Μαρία, να τους δώσουν τα περισσευούμενα.

Στο στόχαστρο των παικτών του Asia Express η Χριστίνα Κολέτσα

Αργότερα, αυτή η κίνηση φάνηκε πως ήταν κακή, διότι τα δύο κορίτσια τους "έκλεψαν" το όχημα "μέσα από τα χέρια" και γι' αυτό τα δύο αγόρια έμειναν χωρίς όχημα.

Προηγουμένως, συνέβη και κάτι ακόμη που έβαλε την τραγουδίστρια στο στόχαστρο, αν και δεν ήταν δικό της λάθος. Η συνεργάτιδά της, η Μαρία, έδωσε λάθος οδηγίες στον ηθοποιό Αϊβάζη και τον φίλο του και όταν το κατάλαβε άρχισε να τους φωνάζει να γυρίσουν, αλλά εκείνος είχε γίνει έξαλλος και ανέφερε πως σίγουρα αυτό έγινε επίτηδες: «Μας την έκανε πάλι η Κολέτσα», έλεγε, «Επίτηδες το έκανε».

Δεν είναι, η πρώτη φορά που οι δυο τους διαπληκτίζονται, γι' αυτό και η αντίδραση του συγκεκριμένου παίκτη ήταν τέτοια (δείτε εδώ τι άλλο έχει γίνει μεταξύ τους).