J2US: «Κάτι λείπει από τη Δέσποινα...» - Το αμήχανο σχόλιο του Κοκλώνη για το καυτό μίνι φόρεμα της Βανδή

Σε δύσκολη θέση η τραγουδίστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: «Κάτι λείπει από τη Δέσποινα...» - Το αμήχανο σχόλιο του Κοκλώνη για το καυτό μίνι φόρεμα της Βανδή

Το επίκεντρο της βραδιάς φαίνεται, πως είναι σήμερα 26/11 στο Just the 2 of us του Alpha η Δέσποινα Βανδή, καθώς τόσο το νέο της μαλλί όσο το φόρεμα, που επέλεξε να φορέσει συζητήθηκαν ιδιαίτερα.

Ο πρώτος και καλύτερος, που δεν άφησε τις επιλογές αυτές ασχολίαστες είναι ο Νίκος Κοκλώνης, ο παρουσιαστής του show, που σε πρώτο επίπεδο αποθέωσε το νέο της look.

Όταν αργότερα όμως, η Βανδή μαζί με τη Σταυροπούλου σηκώθηκαν από τις θέσεις τους, καθώς ήθελαν να συγχαρούν από κοντά τη Λόλα και τον Λευτέρη Μητσόπουλο, ο Νίκος είδε το μίνι λευκό φόρεμα της Δέσποινας και την έφερε με γλυκό τρόπο σε λίγο αμήχανη θέση...

Το σχόλιο του Νίκου Κοκλώνη για το κοντό φόρεμα της Δέσποινας Βανδή

«Να σχολιάσω δε γίνεται, κάτι λείπει σήμερα από τη Δέσποινα, κάντε ένα κοντινό καλέ, τι ωραίο αυτό, που φοράς», είπε ο Νίκος Κοκλώνης

''Ξεσπάθωσε'' το twitter με τα νέα μαλλιά της Δέσποινας

Η Δέσποινα Βανδή είναι χωρίς καμία αμφιβολία μία από τις πιο πολυσυζητημένες παρουσίες στο Just the 2 of us του Alpha, αφού σε κάθε της εμφάνιση στο show φροντίζει να έχει και διαφορετικo look.

Μετά λοιπόν από το κοντό αγορέ μαλλί, που είχε επιλέξει και φυσικά είχε τραβήξει την προσοχή όλων, αυτή τη φορά την είδαμε με ένα καστανό και κοντό καρέ, το οποίο της πήγαινε πάρα πολύ.

Οι χρήστες λοιπόν του twitter, αγαπάνε και θαυμάζουν τη Βανδή και έτσι έκαναν μοναδικά σχόλια για την περούκα, που επέλεξε να φορέσει με την πλειοψηφία αυτών να είναι θετική.