J2US: «Αφιερώνουμε αυτή την εμφάνιση...» - Άφωνοι όλοι με την ιστορία του Ιωάννη Μελισσανίδη

Πέρασε ένα κοινωνικό μήνυμα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: «Αφιερώνουμε αυτή την εμφάνιση...» - Άφωνοι όλοι με την ιστορία του Ιωάννη Μελισσανίδη

Μια πολύ συγκινητική εμφάνιση είδαμε να κάνει το βράδυ του Σαββάτου 26/11 στο Just the 2 of us του Alpha ο Ιωάννης Μελισσανίδης μαζί με τη Μελίνα Μακρή, καθώς το act του εκτός από πολύ ταλέντο έκρυβε και ένα κοινωνικό μήνυμα.

Ο ολυμπιονίκης μάλιστα εξήγησε, πως ο κύκνος που είχε ντυθεί είχε πολύ συγκεκριμένο συμβολισμό αναφορικά με τις σεξουαλικές προτιμήσεις και τον αυτοπροσδιορισμό, καταφέρνοντας να συγκινήσει τους κριτές αλλά και τον Νίκο Κοκλώνη με τις δηλώσεις, που έκανε.

Πιο συγκεκριμένα, αφιέρωσε τη βραδιά σε ένα γκέι ζευγάρι, που πριν από λίγο καιρό έδωσε τέλος στη ζωή του, λόγω της καταπίεσης, που βίωνε στη χώρα, που ζούσε (δείτε εδώ το αυτοσαρκαστικό σχόλιο της Σταυροπούλου, με το οποίο έλιωσαν όλοι).

Το συγκινητικό μήνυμα του Ιωάννη Μελισσανίδη μέσα από την εμφάνιση του στο J2US

«Αφιερώνουμε αυτή την εμφάνιση στα παιδιά που πριν από ακριβώς έναν μήνα στην Αρμενία, δύο νέα αγόρια δεκαπέντε χρονών, αυτοκτόνησαν από την γέφυρα. Όπως και ο Τσαϊκόφσκι επίσημα πέθανε αλλά ουσιαστικά τον αυτοκτόνησαν γιατί άλλα ήθελε και κάτι άλλο αγαπούσε. Δημιούργησε το αριστούργημα, την «Λίμνη των κύκνων» και ο μαύρος και ο λευκός κύκνος είναι ετεροφυλόφιλα, ομοφυλόφιλα, αμφιφυλόφιλα ζώα. Μάλιστα, είναι μονογαμικά και είναι βαθιά στην πίστη προς το ταίρι τους.

Όταν πεθάνει ή χάσουν το ταίρι τους, τα περισσότερα αυτοκτονούν. Δηλαδή πνίγονται από την μελαγχολία που έχουν και είναι συγκλονιστικό αυτό. Θέλαμε να περάσουμε αυτό το μήνυμα γιατί είμαστε όλοι μας μοναδικοί, είμαστε όλοι μας διαφορετικοί και για μένα δεν υπάρχει μειονότητα», είπε ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

«Θα συμπληρώσω σε αυτό που λέει ο Ιωάννης πως βρήκα ότι είμαι κύκνος», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.