J2US: Από Λόλα μεταμορφώθηκε σε Αντώνης - Σηκώθηκαν από τις θέσεις τους κριτές

Εντυπωσιακό act!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: Από Λόλα μεταμορφώθηκε σε Αντώνης - Σηκώθηκαν από τις θέσεις τους κριτές

Μια ανατρεπτική και εντελώς ξεχωριστή εμφάνιση είδαμε να κάνει ο Λευτέρης Μητσόπουλος με τη Λόλα το βράδυ του Σαββάτου 26/11 στο Just the 2 of us του Alpha.

Να θυμίσουμε εδώ, πως το ζευγάρι έλειπε από το προηγούμενο live και έτσι γύρισαν πιο ανανεωμένοι από ποτέ, με την κριτική επιτροπή να εντυπωσιάζεται με το act τους, μιας και η Λόλα έκανε την αποκάλυψε της, ως Αντώνης.

Οι κριτές μάλιστα ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ, που η Βίκυ Σταυροπούλου και η Δέσποινα Βανδή σηκώθηκαν από τις θέσεις τους για να τους φιλήσουν, με τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει το λεπτό αυτό ένα αμήχανο σχόλιο στη Δέσποινα.

Η ανατρεπτική εμφάνιση της Λόλας και του Λευτέρη Μητσόπουλου στο J2US

«Έχω να πω πως έχω δει το ίδιο νούμερο στην καλύτερη του περίπτωση το ’88 με τη Μαρινέλλα και τον Γαλαμίτση. Μας είχε στείλει στο Λας Βέγκας για να φέρουμε μπαλέτα και μάγους για το Ρεξ που τότε το εγκαινιάζαμε. Ήταν ένα παιδί που έκανε το ίδιο πράγμα με σένα, Αντώνη. Το έκανε τέλεια. Αλλά αυτό το δικό σου το φινάλε δεν το είδα.

Και μιλάμε για ένα θέαμα στο Λας Βέγκας τοπ! Αυτό όμως το φινάλε το δικό σου που τα κατέστρεψες όλα και την δραματικότητα στην κίνηση και το πρόσωπο σου, δεν τα είχε. Είσαι ένα αριστούργημα αγόρι μου, μπράβο», είπε ο Σταμάτης Φασουλής για την εμφάνιση.