GNTM 5: «Του χρωστάω πολλά...» - Συγκίνησε η Αλεξία με την εξομολόγηση για τον πατέρα της

Τα τρυφερά λόγια της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 5: «Του χρωστάω πολλά...» - Συγκίνησε η Αλεξία με την εξομολόγηση για τον πατέρα της

Μπορεί η φωτογράφιση του Χρήστου Μπίρμπα με τακούνια στο GNTM 5 να έκλεψε τις εντυπώσεις στο αποψινό (28/11) επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων, ωστόσο, η ιστορία μίας διαγωνιζόμενης ήρθε για να συγκινήσει τους δύο coaches.

Συγκεκριμένα, η Αλεξία, πριν ξεκινήσει το δικό της σετ, εξήγησε στον Πάνο Γιαννακόπουλο και τους δύο coaches πως θέλει να το αφιερώσει στον πατέρα της. Στη φωτογράφιση αυτή, ο Χρήστος Μπίρμπας, βρέθηκε στην κουζίνα και έπλυνε πιάτα, ενώ η Αλεξία μπήκε στο πλάνο.

Η εξομολόγηση της Αλεξίας για τον πατέρα της στο GNTM 5

GNTM Αλεξία Τράικο

Το νεαρό μοντέλο αποκάλυψε πως μεγαλώνοντας τόσο εκείνη όσο και ο πατέρας της, μοιράζονταν τις δουλειές του σπιτιού, γεγονός που μερικές φορές αποτελούσε θέμα συζήτησης των φίλων της. Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της και δεν ξεχνά ποτέ όσα έχει κάνει για εκείνη μεγαλώνοντας. Την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως μπορεί τον τελευταίο χρόνο να έχουν απομακρυνθεί λίγο, ωστόσο έχει πάντα αμέριστη εκτίμηση στο πρόσωπό του.

Η Αλεξία είπε χαρακτηριστικά: «Με τον πατέρα μου μέναμε μαζί σε όλη την εφηβεία μου. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών και η αλήθεια είναι ότι είχα επιλέξει να ζήσω μαζί του. Πάντα ήταν πολύ υποστηρικτικός απέναντί μου και τον σέβομαι απόλυτα. Ακόμα και αν τον τελευταίο καιρό έχουμε χαθεί λίγο θέλω να ξέρει ότι τον αγαπάω πολύ και ότι δεν ξεχνάω ποτέ όλα όσα μου έχει δώσει. Τον σέβομαι απόλυτα…».

Το σετ της δεν ήταν τόσο επιτυχημένο, ωστόσο εκτιμήθηκε ιδιαίτερα το γεγονός ότι ήταν η μόνη που είχε την ιδέα να βάλει και δεύτερο άτομο στην φωτογραφία της.

Η Αλεξία είναι από την Αλβανία αλλά έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη, όπου μένει μόνιμα. Στα 19 της χρόνια έχει ήδη 3 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στο modelling, έχοντας καταφέρει να κλείσει μία μεγάλη γκάμα δουλειών, από φωτογραφίσεις μέχρι catwalks.

Παρά την τρομερή αγάπη που έχει για αυτό που κάνει, έχει πάθος και με τον χορό και είναι κάτι με το οποίο ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία. Μάλιστα παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς Hip-Hop, Salsa, Bachata και High Heels. Η ίδια δηλώνει ευαίσθητη αλλά και «εθισμένη» στη μόδα. Για αυτό και το δυνατό της σημείο για το GNTM είναι η ακόρεστη όρεξη της για το μόντελινγκ μιας και πάντα θέλει κι άλλο κι άλλο κι άλλο κι άλλο.