GNTM 5: «Θα φύγετε σούμπιτες...» - Διέκοψε έξαλλος τη φωτογράφιση ο Τάσος Σοφρωνίου

Η απόδοση των κοριτσιών δεν τον ικανοποίησε καθόλου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 5: «Θα φύγετε σούμπιτες...» - Διέκοψε έξαλλος τη φωτογράφιση ο Τάσος Σοφρωνίου

Με μεγάλες προσδοκίες ξεκίνησε η αποψινή (28/11) φωτογράφιση στο GNTM 5, ενώ από την αρχή, ο Τάσος Σοφρωνίου εξήγησε στα κορίτσια πως το κόνσεπτ αυτό, τον έχει ενθουσιάσει καθώς τον φέρνει πίσω στην έμπνευση που είχε στα πρώτα βήματα της καριέρας του.

Τα disavantage της φωτογράφισης ήταν πολύ σκληρά (δείτε εδώ σε ποιες κοπέλες τα έδωσε η Μύρια), ενώ για πρώτη φορά, τα κορίτσια θα έπρεπε να τοποθετήσουν οι ίδιες τα φώτα προκειμένου να αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εαυτό τους. Συγκεκριμένα, κρατώντας δύο φωτοσωλήνες, τα κορίτσια έπρεπε να φωτιστούν μόνες τους και να φωτογραφηθούν από τον Πέτρο Τουφεξή, σε ένα σεληνιακό τοπίο, με φουτουριστικά στοιχεία, για την καμπάνια των κοσμημάτων Georg Jensen.

Το styling αποτελείται από δημιουργίες της σχεδιάστριας μόδας Nika, με το γενικό ύφος να παραπέμπει στις μούσες του σχεδιαστή Thierry Mugler.

Το ξέσπασμα του Τάσου Σοφρωνίου στο GNTM 5

Ενώ λοιπόν είχαν φωτογραφηθεί περίπου 3 κορίτσια, ο Γιώργος Καράβας ξεκίνησε να μιλάει στα κορίτσια και να τους εξηγεί πως η απόδοσή τους δεν είναι η αναμενόμενη και πως πρέπει να αλλάξουν λίγο τον τρόπο που σκέφτονται.

Τον λόγο πήρε τότε ο Τάσος Σοφρωνίου, ο οποίος δεν χαρίστηκε στα κορίτσια και με ένταση στη φωνή του, τους εξήγησε πως αυτή τη στιγμή, το σετ ποζάρει καλύτερα από εκείνες. Ο κριτής, πραγματικά ενοχλημένος, «έτριξε» τα δόντια στις διαγωνιζόμενες και τους εξήγησε πως αν δεν προσπαθήσουν πραγματικά, σε ένα κόσνεπτ που τις αναδεικνύει, θα φύγουν από τον διαγωνισμό.

GNTM ένταση στη φωτογράφιση

H Mύρια, μετά τη νίκη της στην προηγούμενη φωτογράφιση, έχει ένα πολύ δυνατό avantage. Συγκεκριμένα, στα μισά της φωτογράφισής της, θα έχει την ευκαιρία να σταματήσει, και να δει τι έχει κάνει μέχρι στιγμής και τι πρέπει να διορθώσει στις λήψεις της. Την ίδια στιγμή, θα έχει την ευκαιρία να δεχθεί τη βοήθεια των κριτών στο 100% με οδηγίες και στήσιμο.