Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση - Το πρώτο βίντεο που δημοσίευσε ο Γιώργος Λιανός από τις ετοιμασίες για το Survivor All Star

Μας έδωσε μια πρώτη γεύση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση - Το πρώτο βίντεο που δημοσίευσε ο Γιώργος Λιανός από τις ετοιμασίες για το Survivor All Star

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες για την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor All Star και η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει (δείτε εδώ ακριβώς την ημερομηνία). Το ενδιαφέρον για τον νέο κύκλο είναι φυσικά πολύ μεγάλο, μιας και θα δούμε ξανά τους καλύτερους παίκτες να αγωνίζονται στους στίβους μάχης του Αγίου Δομινίκου, ανάμεσά τους και 3 νικητές.

Αναφορικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, σύμφωνα με την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα και το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Γκουντάρα, ίσως εμφανιστεί στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο.

Με άλλα λόγια, προτάθηκε στον Γιώργο Αγγελόπουλο να... γίνει έπαθλο στο Survivor All Star και να βοηθήσει μια ομάδα για ένα μήνα και αυτό γιατί είναι σίγουρο πως θα φέρει νίκες (διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες).

Όσον αφορά τις γυναίκες που είναι σίγουρες, έχουν κλείσει και θα πάρουν το αεροπλάνο για να πάνε στην παραλία του Άγιου Δομίνικου είναι:

Όσον αφορά του άνδρες, επίσης πρόκειται για παίκτες πολύ δυνατούς αγωνιστικά και σίγουρα θα δούμε πολύ δυνατές "μάχες" στους στίβους.

Το βίντεο του Γιώργου Λιανού από την προετοιμασία που περνάνε οι παίκτες για το “Survivor All Star”

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης 29/11, ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, μέσω του οποίου μας έδωσε μια γεύση από τα αγωνίσματα που περνάνε οι υποψήφιοι παίκτες λίγο πριν φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο.

«L O A D I N G . . .», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του!