GNTM 5: «Δεν το ήθελε...» - "Έσταξαν" φαρμάκι τα κορίτσια για την αποχώρηση της Ειρήνης

Δεν πρόλαβε καλά καλά να φύγει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 5: «Δεν το ήθελε...» -

Η αποχώρηση της Ειρήνης έφερε πολλές συζητήσεις στο σπίτι του GNTM 5, μιας και δεν ήταν λίγες οι κοπέλες που ευχαριστήθηκαν πολύ με την εξέλιξη αυτή, αφού όπως ισχυρίστηκαν, το νερό μοντέλο δεν το ήθελε τόσο όσο οι υπόλοιπες.

Η Ειρήνη ήταν ένα από τα κορίτσια που είχαν μπει στο παιχνίδι λίγο αργότερα, μετά τις διαδοχικές οικειοθελείς αποχωρήσεις που είχαν καταγραφεί.

Τα σχόλια για την αποχώρηση της Ειρήνης από το GNTM 5

«Σίγουρα η Ειρήνη με το χαρακτήρα της έκλεβε την παράσταση, αλλά δεν ήταν και πολύ αγαπητό άτομο γιατί ήταν πολύ αληθινή και δεν ήταν ψεύτικη. Σε κάποιους δεν αρέσει να βλέπουν κατάμουτρα την αλήθεια, τους αρέσει το ψεύτικο, οπότε τους άρεσε που έφυγε η Ειρήνη», είπε η Γεωργιάννα, η οποία ήταν και πιο κοντά από όλες με την Ειρήνη και συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν συνειδητοποίησε πως το στήριγμά της αποχωρεί από το παιχνίδι.

GNTM 5 Γεωργιάννα

Την ίδια άποψη βέβαια δεν είχε και η Μύρια, η οποία όχι μόνο ικανοποιήθηκε από την αποχώρηση της Ειρήνης, αλλά δε δίστασε να το πει και ξεκάθαρα μπροστά στις κάμερες.

«Ποια δεν είναι εδώ; Παιδιά έφυγε η Ειρήνη. Νομίζω ότι πάτησα περισσότερο κλάμα από την Ειρήνη. Άμα σας πω ότι δεν το ήθελε; Δεν το ήθελε. Είπε ευτυχώς να φύγω να προλάβω το πανεπιστήμιο. Bye».

Η Ειρήνη μόλις τελείωσε το σχολείο και δεν έχει αποφασίσει τι θα σπουδάσει. Δεν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το modeling, αν και νίκησε στον διαγωνισμό Cyprus Fashion Model Awards 2020. Το όνειρό της ήταν να κάνει μία μεγάλη καριέρα στον χώρο της μόδας και να είναι η νικήτρια του GNTM 5. Ξεχωρίζει για το γεγονός πως είναι δυναμική και ατρόμητη ενώ δηλώνει αγχώδης και τελειομανής.