GNTM 5: Ξέσπασε σε κλάματα η Μάρα κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 5: Ξέσπασε σε κλάματα η Μάρα κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης

Η σημερινή (29/11) φωτογράφιση του GNTM 5 έκρυβε πολλές εκπλήξεις για τις διαγωνιζόμενες μιας και αυτή τη φορά, κλήθηκαν να φωτογραφηθούν με φορέματα που φτιάχτηκαν πάνω τους και μάλιστα, από ανακυκλώσιμα υλικά.

Στο industrial location της φωτογράφισης ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου και η Μαίρη Βιτίναρος, εξήγησαν στα μοντέλα το concept, το οποίο σχετίζεται με τη βιωσιμότητα στη μόδα. Ανακυκλώσιμα υλικά καθημερινής χρήσης θα γίνουν μοναδικά ρούχα με τη βοήθεια εννέα καλλιτεχνών. Τα κορίτσια πολύ γρήγορα δέθηκαν με τους καλλιτέχνες και έτσι η ώρα του disavantage ήρθε για να ανατρέψει τα πάντα (δείτε εδώ πώς τα μοίρασε η Μαρίττα).

Τα κλάματα της Μάρας στο GNTM 5

Ενώ πολλά από τα κορίτσια τα είχαν πάει καλά, η Μάρα, λίγο μετά το σετ της, ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης. Ο Χρήστος Μπίρμπας, που βρίσκεται ανά πάσα στιγμή δίπλα στα κορίτσια, την πλησίασε και θέλησε να μάθει τι συμβαίνει.

GNTM 5 Μάρα

Η Μάρα εξήγησε τότε, πως ενώ όλα τα κορίτσια έχουν ακούσει πολύ καλά λόγια για το σετ τους, εκείνη αισθάνεται πως δεν πήρε τόσο θετικό feedback όσο θα ήθελε. Οι κριτές της είπαν πως σκέφτεται ανοησίες και πως τα πήγε πολύ καλά, αλλά μάλλον επιζητά το drama. Η Μάρα γρήγορα ηρέμησε, ωστόσο οι συμπαίκτριές της αντιλήφθηκαν πως στο σημείο που βρίσκεται πλέον ο διαγωνισμός, όλες φοβούνται για το μέλλον τους στο παιχνίδι.

Η Μάρα είναι 19 χρονών και είναι από τη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει ρίζες από τη Σλοβενία, χώρα καταγωγής της μητέρας της. Είναι μοναχοπαίδι και πολύ δεμένη με την οικογένειά της. Σπουδάζει γερμανική φιλολογία στο ΑΠΘ ενώ τον τελευταίο χρόνο ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Έχει υπάρξει τέσσερις φορές πανελληνιονίκης στον στίβο, στα 3 χλμ με φυσικά εμπόδια ενώ συμμετείχε και στην Εθνική Ομάδα. Στο GNTM έρχεται μαζί με τη μητέρα της με στόχο να αποδείξει ότι πρόκειται για… οικογενειακή υπόθεση. Για τον εαυτό της δηλώνει ότι είναι ριψοκίνδυνη, περιπετειώδης και αστεία ενώ οι φίλοι της τη φωνάζουν «Μαρούσκα», επειδή λένε ότι μοιάζει με Ρωσίδα.