GNTM 5: Έκανε άνω κάτω τη δοκιμασία - Έτσι μοίρασε τα disavantage η Μαρίττα

Έντονες οι αντιδράσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 5: Έκανε άνω κάτω τη δοκιμασία - Έτσι μοίρασε τα disavantage η Μαρίττα

Η Μαρίττα ήταν η κοπέλα που κέρδισε το βράδυ της Δευτέρας (28/11) την καλύτερη φωτογραφία στο GNTM 5 και έτσι, απόψε (29/11) είχε την ευκαιρία να δυσκολέψει δύο από τις συμπαίκτριές της, σε μία εξαιρετικά απαιτητική δοκιμασία.

Στο industrial location της φωτογράφισης ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου και η Μαίρη Βιτίναρος, εξήγησαν στα μοντέλα το concept, το οποίο σχετίζεται με τη βιωσιμότητα στη μόδα. Ανακυκλώσιμα υλικά καθημερινής χρήσης θα γίνουν μοναδικά ρούχα με τη βοήθεια εννέα καλλιτεχνών, με τα οποία τα μοντέλα θα φωτογραφηθούν, σε ένα πλαίσιο υψηλής ραπτικής.

Το κάθε κορίτσι γινόταν ζευγάρι με έναν σχεδιαστή και αναλάμβαναν ένα υλικό προκειμένου να το κάνουν ρούχο. Τα κορίτσια πολύ γρήγορα δέθηκαν με τους καλλιτέχνες και έτσι η ώρα του disavantage ήρθε για να ανατρέψει τα πάντα.

Τα disavantage που έδωσε η Μαρίττα στο GNTM 5

Συγκεριμένα, ο Γιώργος Καράβας ανακοίνωσε στην Μαρίττα πως είχε την ευκαιρία να αλλάξει δύο ζευγάρια και έτσι δύο συμπαίκτριές της θα βρίσκονταν πλέον στο πλευρό ενός άλλου καλλιτέχνη. Η Μαρίττα είχε ήδη αποφασίσει σε ποιους θα δώσει το disavantage.

Έτσι επέλεξε αρχικά την Κότυ, η οποία δεν χάρηκε καθόλου με αυτή την απόφαση αφού είχε ταιριάξει τέλεια με τον σχεδιαστή της και είχε ξεκινήσει να φτιάχνει ένα υπέροχο ρούχο με το οποίο θα φωτογραφιζόταν. Την ίδια δυσαρέσκεια έδειξε μάλιστα και το ταίρι της που επέλεξε την Κότυ από την πρώτη στιγμή.

Μάλιστα, χωρίς κανέναν δισταγμό, και μπροστά σε όλους, η Κότυ είπε στην Μαρίττα πως θα πρέπει κανονικά να παίξει λίγο πιο ενδιαφέρουσα μπάλα.

Το δεύτερο disavantage πήγε στην Αλεξία, η οποία είχε μπει στο στόχαστρο της παρέας της, όπως φάνηκε και από τα σχόλια που έκανε νωρίτερα η Βικτώρια. Η Αλεξία ενοχλήθηκε και εξήγησε πως δεν περίμενε τα κορίτσια να δώσουν το disavantage σε ένα άτομο από το δωμάτιό τους.

GNTM Κότυ Αλεξία