GNTM 5: «Γιατί δεν φεύγει μία ώρα αρχύτερα;» - Έξαλλη η Βικτώρια με την Αλεξία

Δεν άργησαν να έρθουν οι εντάσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 5: «Γιατί δεν φεύγει μία ώρα αρχύτερα;» - Έξαλλη η Βικτώρια με την Αλεξία

Μπορεί το mini challenge να έφερε τα κορίτσια του GNTM 5 κοντά μιας και αντάλλαξαν τα ρούχα τους με μήνυμα την ανακύκλωση και τη βιώσιμη μόδα, ωστόσο οι εντάσεις δεν άργησαν να έρθουν και αυτή τη φορά είχαν πρωταγωνίστριες, τη Βικτώρια και την Αλεξία.

Η Βικτώρια συνειδητοποίησε πως μετά από αρκετές μέρες, η Αλεξία αποφάσισε να επιστρέψει στο δωμάτιό τους, γεγονός που την ενόχλησε.

Τα νεύρα της Βικτώρια με την Αλεξία στο GNTM 5

Όπως εξήγησε, η Αλεξία κοιμάται άλλες μέρες στο σαλόνι, άλλες έξω στον κήπο και γενικότερα, προσπαθεί να περνάει όσο λιγότερο χρόνο γίνεται στο δωμάτιο. Έτσι, η Βικτώρια εξέφρασε την επιθυμία της να φύγει η Αλεξία από το δωμάτιο και να ενταχθεί στο άλλο δωμάτιο του σπιτιού, μιας και τελευταία κάνει περισσότερη παρέα με εκείνα τα κορίτσια.

Με την άποψη αυτή της Βικτώρια συμφώνησε φυσικά και η Γρηγοριάννα, η οποία χαρακτήρισε το δωμάτιο «μπάτε σκύλοι αλέστε».

Η Αλεξία από τη μεριά της, δεν έδωσε σημασία στα σχόλια των συμπαικτριών της, ενώ τόνισε πως αρχή των κοριτσιών αυτών είναι να μην δίνουν ποτέ disavantage σε πρόσωπο από το δωμάτιό τους, γεγονός που μπορεί να ανατραπεί απόψε (29/11).

GNTM Αλεξία Τράικο

Η Αλεξία είναι από την Αλβανία αλλά έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη, όπου μένει μόνιμα. Στα 19 της χρόνια έχει ήδη 3 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στο modelling, έχοντας καταφέρει να κλείσει μία μεγάλη γκάμα δουλειών, από φωτογραφίσεις μέχρι catwalks.

Παρά την τρομερή αγάπη που έχει για αυτό που κάνει, έχει πάθος και με τον χορό και είναι κάτι με το οποίο ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία. Μάλιστα παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς Hip-Hop, Salsa, Bachata και High Heels. Η ίδια δηλώνει ευαίσθητη αλλά και «εθισμένη» στη μόδα. Για αυτό και το δυνατό της σημείο για το GNTM είναι η ακόρεστη όρεξη της για το μόντελινγκ μιας και πάντα θέλει κι άλλο κι άλλο κι άλλο κι άλλο.

TAGS