Survivor All Star: Η κόντρα συνεχίζεται μέχρι σήμερα - Στα μαχαίρια πολυσυζητημένοι παίκτες πριν ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο

Πανικός στα εργομετρικά τεστ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Η κόντρα συνεχίζεται μέχρι σήμερα - Στα μαχαίρια πολυσυζητημένοι παίκτες πριν ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο

Ήταν χειμώνας του 2021 όταν το Survivor επέστρεψε δυναμικά στις οθόνες μετά από μία μικρή παύση που είχε κάνει και όπως είναι φυσικό, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα σε έναν παίκτη που έφερε τα πάνω κάτω.

Ο λόγος φυσικά για τον Τριαντάφυλλο, τον πιο viral παίκτη που πέρασε από τον τέταρτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη, ωστόσο έγινε πρώτο θέμα συζήτησης σε όλη τη χώρα μέσα σε λίγους μήνες.

Τα φώτα του Survivor All Star στραμμένα στον Τριαντάφυλλο

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό λοιπόν σχετικά με το αν ο Τριαντάφυλλος θα πάρει και πάλι την απόφαση να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να διεκδικήσει αυτή τη φορά τον τίτλου του Survivor All Star. Παρόλο που οι τελευταίες εξελίξεις έδειχναν πως δε θα πάρει αυτή την απόφαση, ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στα γραφεία της Acun Medya και πραγματοποίησε τα εργομετρικά τεστ, ενώ ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν παλιό του γνώριμο!

Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Παπαδόπουλο, με τον οποίο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ήρθε σε αντιπαράθεση στα εργομετρικά. Κανείς δεν μπορεί άλλωστε να ξεχάσει το επικό 100άρι που είχαν τρέξει στην παραλία του Αγίου Δομίνικου με τον Τριαντάφυλλο να κερδίζει τελικά και να φωνάζει την viral ατάκα του «Με το πόδι έτσι!».

Ο ζαχαροπλάστης φαίνεται λοιπόν πως δεν πήρε το μάθημά του και έτσι στα εργομετρικά τεστ που έκαναν οι υποψήφιοι διαγωνιζόμενοι, προκάλεσε εκ νέου τον Τριαντάφυλλο και έμεινε για ακόμη μία φορά πίσω.