Asia Express (2/12): Μεγάλη συγκίνηση για τον Fipster - Η ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη

Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Asia Express (2/12): Μεγάλη συγκίνηση για τον Fipster - Η ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη

Στο νέο επεισόδιο, που θα δούμε την Παρασκευή 2/12 στο Asia Express και στο Star αναμένεται να δούμε τους εναπομείναντες παίκτες να τα δίνουν όλα με σκοπό να βρεθούν στον τελικό μαζί με το ζευγάρι, που πέρασε απευθείας (δείτε εδώ ποιο είναι αυτό).

Φυσικά και οι δυσκολίες αυξάνονται τόσο σε σωματικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό, καθώς δεν είναι λίγα όσα έχουν ζήσει οι παίκτες με την παραμονή του στην Ασία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα δάκρυα του Fipster, καθώς όπως θα δούμε σήμερα κάτι πολύ μικρό, κατά τα άλλα, θα τον συγκινήσει πολύ.

Το trailer για το σημερινό (2/12) επεισόδιο στο Asia Express

Η νέα ώρα που θα προβάλλεται το ριάλιτι και ο λόγος αλλαγής

Το πρωί της Τρίτης 15/11 ο τηλεοπτικός σταθμός STAR αποφάσισε να ανακοινώσει μέσα από την εκπομπή Breakfast at Star την απόφαση που πήραν οι ιθύνοντες για το ριάλιτι που παίζει στην prime time ζώνη του σταθμού, το Asia Express.

Δυστυχώς, το παιχνίδι δεν έχει καταφέρει να φέρει μέχρι στιγμής τα επιθυμητά αποτελέσματα που θα ήθελε ο σταθμός όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης (π.χ. δείτε εδώ πόσο έκανε στις 14/11) και εν όψει Μουντιάλ έπρεπε να παρθούν άμεσα αποφάσεις.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα ακούστηκαν στο «Breakfast@Star», το «Asia Express» από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή και Κυριακή στις 23:00.