J2US: Έμειναν όλοι άναυδοι - Ο Νίκος Κοκλώνης μπήκε στο πλατό κρατώντας...

Πως βρέθηκε εκεί;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
J2US: Έμειναν όλοι άναυδοι - Ο Νίκος Κοκλώνης μπήκε στο πλατό κρατώντας...

Κάθε Σάββατο στο Just The 2 of Us στο κανάλι του ALPHA, πραγματοποιείται ένα μεγάλο πάρτι αφού δεν λείπει ο χορός, το τραγούδι και πάνω απ' όλα το κέφι. Κάτι ακόμη, όμως, που δεν λείπει είναι τα απρόοπτα. Στον Νίκο Κοκλώνη αρέσουν οι εκπλήξεις και αφού τις προάλλες έφερε τον σύζυγο της Καίτης Γαρμπή στη σκηνή (δείτε εδώ το φιλί τους στον αέρα), αυτή τη φορά έφερε ένα άλλο πρόσωπο έκπληξη.

Βρέθηκε στη σκηνή, λοιπόν, και πριν παρουσιάσει το επόμενο ζευγάρι, ζήτησε από την παραγωγή να του φέρουν στα χέρια του το γούρι του. Κανείς δεν περίμενε, όμως, ότι θα ήταν ένα μωρό. Ένα μικρό κοριτσάκι ντυμένο στα κόκκινα βρέθηκε στην αγκαλιά του και όλοι έμειναν να απορούν ποιανού είναι το παιδί και τι δουλειά έχει εκεί. Όμως, ο διάσημος παραγωγός δεν είπε τίποτα και διατήρησε το μυστήριο. Αποκάλυψε μόνο το όνομα του μικρού κοριτσιού.

Ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα μωρό

«Θα δώσω πάσα με ένα μωρό. Που είναι το αγαπημένο μου γούρι; Θα περάσουμε στο επόμενο ζευγάρι, όμως, αγκαλιά μου τι θα έχω; Έναν άγγελο, στην πραγματικότητα», είπε και αφού η παραγωγή του έφερε στην αγκαλιά του το μωρό, συμπλήρωσε: «Εδώ, λοιπόν, αγκαλιά με το Μαράκι μου, την ομορφιά μου», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Άλλο ένα απρόοπτο συνέβη και το βράδυ του Σαββάτου 22/10 (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης στο προηγούμενο επεισόδιο) και συνέβη κάτι πολύ απρόσμενο την ώρα που το σόου ήταν στον "αέρα", γεγονός που έφερε, μάλιστα, την Βίκυ Σταυροπούλου σε πολύ δύσκολη θέση.

Το τηλέφωνο της ηθοποιού άρχισε να χτυπά και εκείνη δεν μπορούσε να μην το σηκώσει. Η μητέρα της δεν είχε καταλάβει πως ο διαγωνισμός είχε ξεκινήσει και την πήρε για να της μιλήσει.

«Μαμά; Η μαμά μου! Μαμά, είμαστε στον αέρα… Σε φιλώ καλέ. Γειά σου μαμά! Φιλιά από τον Νίκο έχεις, μαμά. Τι ντροπή! Είσαι κούκλος, λέει, γεια», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.