Asia Express Highlights (4/12): Το ξέσπασμα του Αϊβάζη και το ζευγάρι που αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Asia Express Highlights (4/12): Το ξέσπασμα του Αϊβάζη και το ζευγάρι που αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό

To Asia Express, το αγαπημένο ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star, επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (4/12) με ένα νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις, μιας δοκιμάζεται η υπομονή των ζευγαριών που έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Τι είδαμε χθες (4/12) στο Asia Express

Λίγο πριν τα ζευγάρια βρεθούν στο μεγάλο τελικό του Asia Express (δείτε εδώ πότε θα πραγματοποιηθεί), άλλο ένα επεισόδιο ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 4/12 και με το που ξεκίνησε η δοκιμασία άρχισαν και οι εντάσεις. Οι παίκτες τρέχουν να βρουν τα αντικείμενα που τους έχει αναθέσει η παραγωγή στο χρώμα που πρέπει και όλοι βγήκαν για "ψάρεμα".

Η Χριστίνα Κολέτσα και η Maria Maroulis έχουν ήδη περάσει στον τελικό, όποτε είναι πιο ήρεμες και απλώς τρέχουν για να βοηθήσουν τους υπόλοιπους. Έτσι, λοιπόν, βρέθηκε μπροστά τους το χρώμα της ομάδας του Φίλιππου και του Βασάλου με αποτέλεσμα να τους φωνάξουν να το πάρουν.

Δίπλα τους, ήταν, όμως, και ο Λευτέρης με τον Γιάννη Αϊβάζη, οι οποίοι εκνευρίστηκαν από αυτή την κίνηση των κοριτσιών, διότι θεωρούν πως δεν θέλουν να τους αφήσουν να κερδίσουν. Όλοι κατάλαβαν πως θύμωσαν, αφού ο δεύτερος φώναζε: «Άντε κουφάλες, παραπήγε» και τότε είναι που η Μαρία, από τη μία πλευρά, άρχισε να ζητάει συγγνώμη και να ορκίζεται πως αν είχε δει και το δικό τους χρώμα θα τους το έλεγε χωρίς δεύτερη σκέψη, ενώ, από την άλλη, η Κολέτσα της φώναζε πως δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέται.

Κολέτσα Maroulis

Μάλιστα, ο Fipster μιλώντας στην κάμερα του STAR, άρχισε να λέει για τους δύο άντρες: Δεν έχω καταλάβει τι άνθρωπος είναι ο Λευτέρης. Πιστεύω πως είναι ύπουλος. Παίζει μπάλα από πίσω. Ο Γιάννης μπορεί να βγαίνει μπροστά και ο Λευτέρης να βάζει φιτιλιές.

Λίγο αργότερα, ο Παύλος και ο Ζώτος εντόπισαν το δικό τους χρώμα μέσα στα χορτάρια και τους το είπαν, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να τονίζει στην κάμερα πως είναι οι μόνοι που παίζουν δίκαια.

To ζευγάρι που αποχώρησε

Το ζευγάρι που θα τερμάτιζε τελευταίο στο αγώνισμα, άλλωστε, θα έπρεπε ως είθισται να αποχωρήσει και να επιστρέψει άμεσα στα πάτρια ελληνικά εδάφη!

Έτσι, όπως κάθε φορά, στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου κλήθηκε ο παρουσιαστής του Asia Express, Πέτρος Πολυχρονίδης να ανακοινώσει τα αποτελέσματα στα δύο ανδρικά ζευγάρια. Δηλαδή τον Γιάννη Αϊβάζη με τον Λευτέρη Δημητρόπουλο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο με τον Fipster.

Τελικά από το παιχνίδι αποχώρησαν, ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Λευτέρης Δημητρόπουλος.