Survivor All Star: Άλλαξαν τα δεδομένα πριν την πρεμιέρα - Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Η εξέλιξη που θα τρελάνει το κοινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Άλλαξαν τα δεδομένα πριν την πρεμιέρα - Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Οι προετοιμασίες για την All Star εκδοχή του Survivor συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, ενώ αναπόφευκτα, τα φώτα βρίσκονται πάνω στον Γιώργο Αγγελόπουλο προκειμένου να διαπιστωθεί αν τελικά θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, φέρνοντας τα πάνω κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης 4 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση.

Μπορεί ο ίδιος να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν έχει σκοπό να βρεθεί φέτος στο παιχνίδι (δείτε εδώ τις δηλώσεις του), εδώ και λίγες μέρες ωστόσο, το θέμα της συμμετοχής του έχει επανέλθει και μάλιστα πολύ δυναμικά.

Συγκεκριμένα, λίγες μέρες πριν, η εκπομπή Πρωινό Μας είχε αποκαλύψει πως ο Ντάνος θα μπει στο παιχνίδι αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

"Ένας άλλος παίκτης που έχει αρνηθεί πολλές φορές ότι θα πάει, ο πιο δυνατός, τελικά έχουμε μάθει ότι θα πάει. Αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Για τον Ντάνο μιλάμε. Έλαβα μάλιστα και ένα μήνυμα στο κινητό μου, έχω αυτή την πληροφόρηση. Μπορεί να είναι αλλά για πολύ μικρό χρονικό διάστημα" είχε πει η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Νέα δεδομένα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το Survivor All Star

Η εκπομπή του ΣΚΑΪ επανέφερε το θέμα του Γιώργου Αγγελόπουλου το πρωί της Δευτέρας (5/12) και μάλιστα, έφερε νέα δεδομένα στην επιφάνεια. Η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε λοιπόν πως σύμφωνα με τις πληροφορίες της, μέσα στις επόμενες μέρες, ο πρώτος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης έχει κλείσει ραντεβού με μεγάλο κανάλι, με το οποίο θα συζητήσει για τη συμμετοχή του σε ελληνική σειρά.

Επομένως, όπως σχολίασε η εκπομπή, υπάρχει χρόνος, εάν τελικά θελήσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος για να συμμετάσχει στο Survivor All Star, ωστόσο ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο και όπως όλα δείχνουν, ο Ατζούν Ιλιτζαλί κρατάει το συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού για έκπληξη.