Asia Express: Μια ανάσα από την ανακοίνωση του νικητή - Σήμερα ο μεγάλος τελικός

Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Asia Express: Μια ανάσα από την ανακοίνωση του νικητή - Σήμερα ο μεγάλος τελικός

Μετά από πολλά επεισόδια δράσης, άπειρου γέλιου αλλά και δακρύων το βράδυ της Κυριακής 11/12 στις 21:00 αναμένεται να προβληθεί ο μεγάλος τελικός του Asia express στο Star.

Πρόκειται για ένα διαφορετικό ριάλιτι επιβίωσης από αυτά, που έχουμε δει για την ώρα στην ελληνική τηλεόραση, επομένως και το επεισόδιο του τελικού δε θα έχει προηγούμενο.

Να θυμίσουμε εδώ, πως στην αναμέτρηση αυτή θα συμμετέχει ο Κωνσταντίνος Βασάλος μαζί με τον Fipster και ο Παύλος Γαλακτερός με τον Χρήστο Ζώτο (δείτε εδώ την αποκάλυψη πρώην παίκτριας για τη σχέση μεταξύ Βασάλου και Βαλαβάνη).

Το trailer για τον τελικό του Asia Express

Το ζευγάρι που έφυγε με το έπαθλο από το Asia Express

Μπορεί η παραγωγή να προσπάθησε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό τον νικητή του show, δεδομένου ότι τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί εδώ και λίγο καιρό, ωστόσο τα spoiler δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, οι νικητές στο πολυσυζητημένο ταξιδιωτικό ριάλιτι που έλαβε χώρα στην Ασία, δεν είναι άλλοι από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον κολλητό του φίλο, Fipster. Οι δυο τους ήταν χωρίς αμφιβολία δύο από τα πιο viral πρόσωπα του παιχνιδιού και δεν είναι σίγουρα τυχαίο το γεγονός πως σε κάθε επεισόδιο κατάφερναν να γίνουν το πρώτο θέμα συζήτησης στο Twitter (δείτε εδώ τις επικές ατάκες).

Βασάλος Fipster Asia Express