GNTM 5: Την φωνάζουν "καταρίτσα" - Κόλαφος οι συμπαίκτριες της Αλεξίας

Δεν την συμπαθούν και πολύ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
GNTM 5: Την φωνάζουν

Στο προηγούμενο επεισόδιο του GNTM 5 πραγματοποιήθηκαν οι μεγάλες επιστροφές του παιχνιδιού, με την Ραφαέλα και την Κάτια να μπαίνουν ξανά στο παιχνίδι. Οι δυο τους πραγματοποίησαν την φωτογράφιση που που είχε σχεδιάσει η παραγωγή, μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια, όμως τα αποτελέσματα οδήγησαν την πρώτη επιστροφή στην αποχώρηση για δεύτερη φορά, πριν καλά καλά προλάβει να χαρεί.

Η Κάτια, όμως, φαίνεται πως ήρθε για να μείνει και η αλήθεια είναι πως παρόλο που αυτό "γυρίζει" πίσω τα κορίτσια της βίλας, διότι ήταν ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό (δείτε εδώ την τελική τριάδα), είναι πολύ συμπαθής. Αφού, λοιπόν, κοιμήθηκε ξανά μαζί με τις συναδέλφους της, εκείνες μόλις ξύπνησαν, άρχισαν να την ενημερώνουν για όσα συμβαίνουν στο σπίτι και πώς έχουν χωριστεί τα "στρατόπεδα".

Έβγαλαν τα μαχαίρια τους για την Αλεξία οι παίκτριες του GNTM 5

Οι περισσότερες τα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους, όμως, η Αλεξία είναι η μόνη που φαίνεται πως δεν ταιριάζει πουθενά. Έχει βρεθεί 6 φορές στον τάκο, αλλά δεν έχει φύγει και αυτό εκνευρίζει τα κορίτσια, γιατί έχουν αποχωρήσει κοπέλες που θεωρούνται πιο δυνατές. Γι' αυτό, θέλησαν να ενημερώσουν την Κάτια ώστε να μη μπλέξει μαζί της.

«Δεν πειράζει, μπορεί να φύγει στο επόμενο πλατό», είπε η Βικτώρια και αποκάλυψε πως την φωνάζουν "καταρίτσα", το "χαϊδευτικό της κατάρας, εφόσον με όποια δένεται, φεύγει.

Λίγο αργότερα, μπήκαν μέσα ο Χρήστος Μπίρμπας και η Μαίρη Βυτινάρος και ζήτησαν από όλες να ψηφήσουν ποια θεωρούν καλύτερη στην πασαρέλα, στις φωτογραφίσεις και ως χαρακτήρα. Η Αλεξία δεν ψηφίστηκε από καμία, γεγονός που επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω και την πραγματική της σχέση με τις συμπαίκτριές της.

Αλεξία GNTM 5

Αλλάζει ώρα το ριάλιτι

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, τα επεισόδια του GNTM 5 «πυκνώνουν» στην τελική ευθεία για την ανάδειξη της νικήτριας. Αμέσως μετά το τέλος του Μουντιάλ, το GNTM με κεντρική κριτή την Βίκυ Καγιά, έρχεται με τρία επεισόδια την εβδομάδα.

Όσον αφορά στον τελικό, αυτός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να διεξαχθεί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.