GNTM 5: Άναυδες όλες! Η ανατρεπτική δοκιμασία και τα μειονεκτήματα που έφεραν "αναταραχή"

Ο κακός χαμός στο σημερινό ΄(12/12) επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
GNTM 5: Άναυδες όλες! Η ανατρεπτική δοκιμασία και τα μειονεκτήματα που έφεραν

Τα δύσκολα έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό για τα κορίτσια του GNTM 5, με αποτέλεσμα οι δοκιμασίες να γίνονται ακόμη πιο απαιτητικές όσο πλησιάζει ο τελικός του ριάλιτι (δείτε εδώ την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί). Στο σημερινό (12/12) επεισόδιο, λοιπόν, οι κοπέλες καλούνται να κάνουν κάτι που δεν έχει ζητηθεί ξανά μέχρι τώρα στον διαγωνισμό.

Φτάνοντας στο σετ, αντίκρισαν μία μεγάλη σκάλα που οδηγούσε σε μία γυάλινη πλατφόρμα, πάνω στην οποία θα στέκονται για τρία λεπτά όλες για να διαφημίσουν τα παπούτσια που φορούν. Η πρόκληση, όμως, είναι η εξής. Ο φωτογράφος βρίσκεται ακριβώς από κάτω.

Το σημερινό (12/12) κόνσεπτ και τα μειονεκτήματα του GNTM 5

Οι περισσότερες έμειναν άφωνες με το κόνσεπτ, όμως τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο, όταν η Βικτώρια, η κοπέλα που κέρδισε την προηγούμενη δοκιμασία, μοίρασε τα μειονεκτήματα. Εκείνη έχει την δυνατότητα να φωτογραφηθεί μέχρι να πει τέλος ο φωτογράφος, ενώ δύο γυναίκες δεν θα πρέπει να αγγίξουν καθόλου την πλατφόρμα με τα χέρια και τις παλάμες τους.

Τότε, η ίδια επέλεξε να δυσκολέψει την Αλεξία και την Μικαέλα. Η Βικτώρια έχει αναφέρει πως δεν συμπαθεί τα δύο κορίτσια και το γεγονός πως η δεύτερη έκανε ένα σχόλιο για την φίλη της, Μαρίτα, της έδωσε την αφορμή να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

Η Κότυ θεωρεί πως η Βικτώρια βάζει λόγια στην Μαρίτα, αλλά αυτό συμβαίνει και αντιστρόφως, ενώ η Μικαέλα, από την άλλη πλευρά, δηλώνει απογοητευμένη από κάποια πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένου και της συγκεκριμένης αντιπάλου της, επειδή θεωρεί πως πάντα προσπαθεί να είναι καλή με όλους, αλλά αυτό δεν φαίνεται να την ικανοποιεί.

Ποιες θα βρεθούν στην τελική 3άδα του φετινού διαγωνισμού

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο διαγωνισμός μόδας του STAR με τα τελευταία spoiler να μας φανερώνουν την τελική τριάδα του φετινού GNTM 5. Μέσα σε αυτές δεν θα είναι δυστυχώς, η αντρογύναικα του ριάλιτι, και δεν είναι άλλη από την Κότυ, που έχει κερδίσει το κοινό και τους κριτές με την ειλικρινή και "ντόμπρα" συμπεριφορά και αντιμετώπιση που έχει σε όλα.

Σύμφωνα με την espresso τα τρία κορίτσια που έχουν φτάσει στον τελικό είναι η Αλεξία Τράικο, η Μαρίτα Καθιτζιώτη και η Βικτώρια Μυροφορίδου. Σίγουρα και τα τρία είναι μοντέλα που έχουν δείξει τις δυνατότητες τους από το ξεκίνημα του διαγωνισμού αν και από την τελική τριάδα απουσιάζουν κορίτσια που είχαν χριστεί φαβορί.

TAGS