GNTM 5: Δεν έπρεπε να το πει αυτό - Το σχόλιο της Μικαέλας που ξεκίνησε τον "πόλεμο" με τα κορίτσια της βίλας

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
GNTM 5: Δεν έπρεπε να το πει αυτό - Το σχόλιο της Μικαέλας που ξεκίνησε τον

Οι επιστροφές του GNTM 5 φαίνεται πως δεν "τάραξαν" τα νερά, αφού επί της ουσίας μόνο μία κοπέλα γύρισε και αυτή είναι πολύ συμπαθής στις υπόλοιπες. Ο λόγια για την Κάτια Κιζίμα. Τι συμβαίνει, όμως, με τις υπόλοιπες κοπέλες.

Οι περισσότερες φαίνεται πως δεν τα πηγαίνουν πολύ καλά με την Αλεξία Κούβελα (δείτε εδώ πως την φωνάζουν), ωστόσο στο στόχαστρο μερικών βρίσκεται και η Μικαέλα Νόβακ, η μαμά του παιχνιδιού. Όλα ξεκίνησαν από το προηγούμενο επεισόδιο όπου εκείνη μοίρασε τα μειονεκτήματα στις αντιπάλους της, με την ένταση να κορυφώνεται στο σημερινό (12/12) επεισόδιο ύστερα από το σχόλιό της στην Μαρίτα, την οποία χαρακτήρισε ως "copy Κατ" υπονοώντας πως αντιγράφει την Κάτια.

Στο στόχαστρο των κοριτσιών του GNTM 5 και η Μικαέλα

Φυσικά, αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο, με τις Βικτώρια και τις υπόλοιπες να λένε πως είναι απαράδεκτο από μία γυναίκα αυτής της ηλικίας να μιλά για ένα μικρό κορίτσι με αυτό τον τρόπο.

GNTM 5 σχόλια για την Μικαέλα

Η ίδια, από την άλλη πλευρά, δεν έχει καταλάβει τίποτα, και μιλώντας με τον άντρα της έβαλε τα κλάματα μπροστά στην κάμερα, καθώς φοβάται πως μπορεί να φύγει η κόρη της εξαιτίας της και δεν θέλει να την επισκιάζει.

Πότε είναι ο τελικός του ριάλιτι

Την ίδια στιγμή έχει ξεκινήσει και η αντίστροφη μέτρηση για το ριάλιτι μιας και ο μεγάλος τελικός βρίσκεται μόλις μία ανάσα μακριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει η τελική πρόβα για τον τελικό αναμένεται να γίνει μετά τις 20 Δεκεμβρίου και τότε θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία του τελικού. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως το κανάλι ετοιμάζει κάτι πολύ γκράντε για τον τελικό, με λαμπερούς καλεσμένους και πρόσωπα που θα συζητηθούν.