GNTM 5: Τους έκοψε το γέλιο - Τα 2 ''καυτά'' disadvantage που μοίρασε η Μικαέλα

Οι αντιδράσεις και ο λόγος που δόθηκαν στις...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
GNTM 5: Τους έκοψε το γέλιο - Τα 2 ''καυτά'' disadvantage που μοίρασε η Μικαέλα

Οι επιδόσεις της Μικαέλας, της μοναδικής μαμάς στο GNTM 5 στο Star είναι πολύ καλές και πλέον αποδεκτές από τους κριτές αλλά και από όλα τα κορίτσια του σπιτιού.

Ασφαλώς και η επιτυχία οφείλεται στην ηλικία και την εμπειρία της, αλλά φυσικά και στη μεγάλη αγάπη, που έχει για το μόντελινγκ. Έτσι λοιπόν, στο επεισόδιο της Τρίτης 6/12 την είδαμε να έχει κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία και στη συνέχεια να μοιράζει τα disadvantage (δείτε εδώ τη συγκλονιστική ανακοίνωση του Μπίρμπα στο σημερινό επεισόδιο).

Τα 2 disadvantage που έδωσε η Μικαέλα στο GNTM 5

Πιο αναλυτικά, τα δύο κορίτσια, που έλαβαν το μειονέκτημα κατά την φωτογράφιση αποχώρησης θα είχαν στη διάθεσή τους μόνο δύο λεπτά στο σετ. Οι δύο πιο άτυχες λοιπόν, σύμφωνα με τα κριτήρια της Μικαέλας ήταν η Μύρια και η Μαρίτα.

GNTM 5 - Mύρια

Τα δάκρυα της Μικαέλας λίγο μετά την ανακοίνωση αποχώρησης

Δάκρυα, νεύρα, στεναχώρια και πολλή αγωνία είδαμε στο 5/12 επεισόδιο στο GNTM 5 στο Star, το οποίο γυρίστηκε στη Μύκονο με τα μοντέλα να ενθουσιάζονται πολύ με το ταξίδι τους αυτό.

Οι 8 διαγωνιζόμενες τα έδωσαν για άλλη μια φορά όλα και μετά τη διπλή φωτογράφιση, που έκαναν πήγαν στο πλατό, κρινόμενες για τη δεύτερη, που έκαναν σε μία από τις παραλίες στο νησί των ανέμων.

Η Μικαέλα κατάφερε να ξεχωρίσει και έτσι πήρε το προνόμιο να μην αποχωρήσει από το συγκεκριμένο σετ. Για την αγαπημένη της κόρη, τη Μάρα δεν είδαμε τα ίδια θετικά αποτελέσματα, αφού κατέληξε στην τελική 2αδα αποχώρησης (δείτε εδώ ποιο κορίτσι έφυγε).

Η μαμά της ωστόσο, ζούσε με μεγάλη αγωνία τα λεπτά της ανακοίνωσης και όπως δήλωσε μετά από την αποχώρηση, με δάκρυα στα μάτια, δε θα μπορούσε με τίποτα να γυρίσει στο σπίτι του GNTM χωρίς εκείνη.

GNTM: Μικαέλα - Μάρα