GNTM 5: «Mε έκανες να μετανιώσω την ώρα και τη στιγμή που...» - Ο Σοφρωνίου σάστισε και ο Καράβας σηκώθηκε για να την αγκαλιάσει

Οι παίκτριες που τους έκλεψαν την καρδιά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
GNTM 5: «Mε έκανες να μετανιώσω την ώρα και τη στιγμή που...» - Ο Σοφρωνίου σάστισε και ο Καράβας σηκώθηκε για να την αγκαλιάσει

Το επεισόδιο της Δευτέρας 12/12 του GNTM 5 είναι ένα από τα πιο ανατρεπτικά (δείτε εδώ τις νέες ώρες προβολής του ριάλιτι). Όλα τα κορίτσια που έχουν μείνει στο σπίτι κλήθηκαν να κάνουν κάτι εντελώς καινούριο και να φωτογραφηθούν από μία νέα οπτική γωνία για να αναδείξουν ένα ζευγάρι παπούτσια η κάθε μία.

Η Βικτώρια μοίρασε τα μειονεκτήματα που της δόθηκαν και όλες μπήκαν στον "στίβο μάχης". Μερικές εντυπωσίασαν, ενώ άλλες απογοήτευσαν, όμως όλα κρίνονται από την φωτογραφία που φτάνει στο πλατό.

Την καρδιά του Τάσου Σοφρωνίου και του Γιώργου Καράβα στο σημερινό (12/12) GNTM έκλεψαν οι...

Την ώρα της κρίσης, λοιπόν, συνέβη κάτι μαγικό για την Μύρια. Ο Τάσος Σοφρωνίου πήρε τον λόγο και άρχισε να της λέει πως στεναχωριέται πολύ που δεν την υποστήριζε από την αρχή, διότι με την σημερινή της απόδοση κατάφερε να ανατρέψει την άποψή του και να τον πάρει με το μέρος της.

«Σε αυτό το σημείο, πριν δούμε τη φωτογραφία σου, θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια. Ήμουν από τους πρώτους που, όταν επιλέχτηκες από την αρχή αρχή εδώ… Η Βίκυ κι ο Γιώργος ήταν πολύ πιο παθιασμένοι από ότι εγώ. Μύρια με έκανες να φάω τα λόγια μου και να μετανιώσω την ώρα και τη στιγμή που σε αμφισβήτησα.

Θεωρώ πως έχεις δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να είσαι εδώ χωρίς ποτέ να είσαι loud και να παραπονεθείς. Σε αυτήν τη φωτογραφία βλέπω ένα κορίτσι σπασμένο κι εξαιρετικά σουρεάλ…», είπε χαρακτηριστικά, καθώς η Μύρια ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο ζητούμενο της φωτογράφισης του GNTM κι ο ίδιος της έδωσε τα εύσημα.

GNTM 5 Μύρια

Τον Γιώργο Καράβα, ωστόσο, δεν τον εντυπωσίασε τόσο όσο η Κότυ, την οποία σηκώθηκε και αγκάλιασε, αφού πρώτα της έδωσε τα συγχαρητήριά του, πιάνοντας το χέρι της.