GNTM 5: Δεν έκρυψε την συγκίνησή της - Οι πρώτες δηλώσεις της Μάρας μετά την αποχώρηση της μητέρας της, Μικαέλα

Της λείπει ήδη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: Δεν έκρυψε την συγκίνησή της - Οι πρώτες δηλώσεις της Μάρας μετά την αποχώρηση της μητέρας της, Μικαέλα

Ο μεγάλος τελικός του GNTM 5 θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Παρασκευή 23/12 ωστόσο απόψε 19/12 θα δούμε ακόμα ένα μοντέλο να αποχωρεί μια ανάσα πριν φτάσει στην πηγή (δείτε εδώ κι ένα αποκλειστικό απόσπασμα).

Η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε, αν και ήταν σίγουρα ένα από τα μεγάλα φαβορί, ήταν η Μικαέλα (δείτε εδώ τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου). Οι επιδόσεις της στις τελευταίες φωτογραφίσεις δεν ήταν ικανοποιητικές και δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό. Μάλιστα, η Μικαέλα το πρωί της Δευτέρας 19/12 μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή Breakfast@Star και αναφέρθηκε φυσικά και στην αποχώρησή της.

«Θεωρώ φυσιολογικό που χάρηκαν τα κορίτσια με την αποχώρησή μου. Άλλαξαν συμπεριφορά απέναντί μου, όταν η Βίκυ Καγιά είπε πως με θέλει νικήτρια. Φέτος προωθούμε το diversity και η Μαρίτα είναι σε αυτήν την κατηγορία. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να μιλάει με τέτοια στερεότυπα. Γιατί αυτό με την ηλικία είναι στερεότυπο. Άλλο βιολογική ηλικία και άλλο χρονολογική», είπε μεταξύ άλλων και αποκάλυψε πως επιθυμία της είναι να δει τις Κότυ, Αλεξία και Μάρα να φτάνουν στον τελικό.

Πώς είναι η Μάρα μετά την αποχώρηση της μητέρας της από το GNTM 5

Όπως είναι αναμενόμενο, η κόρη της, Μάρα, που βρίσκεται ήδη στο παιχνίδι και θεωρείται επίσης ένα από τα μεγάλα φαβορί, στεναχωρήθηκε αρκετά που αποχωρίστηκε την μητέρα της, ωστόσο νιώθει πολύ περήφανη για την πορεία της στον διαγωνισμό ομορφιάς.

Παρόλα αυτά, το βράδυ που πέρασε ήταν δύσκολο και όπως αποκάλυψε στο αποψινό 19/12 επεισόδιο, ζήτησε να κοιμηθεί μαζί με τις φίλες της, για να μην είναι μόνη, μιας και όπως παραδέχτηκε είναι πολύ ευαίσθητη και θέλει αρκετή υποστήριξη για να το ξεπεράσει.

Πώς είναι η Μάρα μετά την αποχώρηση της μητέρας της από το GNTM 5