GNTM 5 highlights 17/12: Αποχώρησε το μεγαλύτερο φαβορί! Την είχαν όλοι για νικήτρια

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / gntmgr
Instagram / gntmgr

Χαμός έγινε για ακόμη μια φορά στο χθεσινοβραδινό 16/12 επεισόδιο του GNTM 5, στο τέλος του οποίου είδαμε να αποχωρεί κι ένα πολύ μεγάλο φαβορί, που οι περισσότεροι μέχρι στιγμής την είχαν για νικήτρια!

Τα 16/12 highlights του Survivor

Παραλίγο πρόταση γάμου - Το δαχτυλίδι υπόσχεσης σε παίκτρια από τον σύντροφό της

Η Μύρια είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές κοπέλες που πέρασαν από το GNTM και παρόλο που οι κριτές στην αρχή είχαν αμφιβολίες, επειδή θύμιζε αρκετά την Kendall Jenner και δεν ήξεραν αν θα μπορεί να ξεπεράσει αυτό το γεγονός και να δείξει τον πραγματικό της χαρακτήρα, κατάφερε να αποδείξει πως ξέρει πολύ καλά τι κάνει και πως το μόντελινγκ είναι κάτι που την ενδιαφέρει πολύ.

«Σε αυτό το σημείο, πριν δούμε τη φωτογραφία σου, θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια. Ήμουν από τους πρώτους που, όταν επιλέχτηκες από την αρχή αρχή εδώ… Η Βίκυ κι ο Γιώργος ήταν πολύ πιο παθιασμένοι από ότι εγώ. Μύρια με έκανες να φάω τα λόγια μου και να μετανιώσω την ώρα και τη στιγμή που σε αμφισβήτησα.

Θεωρώ πως έχεις δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να είσαι εδώ χωρίς ποτέ να είσαι loud και να παραπονεθείς. Σε αυτήν τη φωτογραφία βλέπω ένα κορίτσι σπασμένο κι εξαιρετικά σουρεάλ…», της είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Σοφρωνίου σε προηγούμενη φωτογράφιση, καθώς η Μύρια ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο ζητούμενο της φωτογράφισης του GNTM κι ο ίδιος της έδωσε τα εύσημα.

Η ίδια, λοιπόν, μπήκε στο παιχνίδι με έναν σκοπό και τα άφησε όλα πίσω της, όμως, όπως αποδείχθηκε στο (16/12) επεισόδιο, κανείς δεν την έχει ξεχάσει και ιδιαίτερα ο σύντροφός της, ο Τάσος.

Θέλησε να της δείξει πως την σκέφτεται και την περιμένει να γυρίσει με ανυπομονησία, αλλά ακόμη κι αν αργήσει εκείνος την στηρίζει, γι' αυτό και της έστειλε ένα δαχτυλίδι υπόσχεσης για να "σφραγίσουν" την αγάπη τους. Εκείνη ενθουσιασμένη πήγε να το δείξει στις φίλες της, με τις ίδιες να ουρλιάζουν από χαρά.

GNTM 5 Μύρια

Το κλίμα, όμως, από την άλλη πλευρά του σπιτιού ήταν αρκετά αδιάφορο, αφού δεν γνώριζε τίποτα, με τα κορίτσια να συζητούν με την Μικαέλα για τα σχόλια που δέχεται η κόρη της, Μάρα για τον διαγωνισμό και την σύγκριση με την Κάτια.

Οι περισσότερες θεωρούν πως δεν είναι αντικειμενική, ενώ όσον αφορά τον τρόπο που μιλά για τον εαυτό της, υποστηρίζουν πως "αυτοπυρπολείται" για να μην αρχίσουν να την "ρίχνουν" οι συμπαίκτριές της.

Ξέσπασαν σε κλάματα οι διαγωνιζόμενες - Τι συνέβη

Άλλο ένα επεισόδιο του GNTM 5 ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής 16/12 και μετά την παραλίγο πρόταση γάμου που πραγματοποιήθηκε στο παιχνίδι, ακολούθησε μία δοκιμασία για όλες της παίκτριες που της προετοίμασε για την δοκιμασία αποχώρησης που θα ακολουθήσει.

Ο Χρήστος Μπίρμπας και η Μαίρη Βυτινάρος εμφανίστηκαν στον κήπο του σπιτιού τους και δεν ήταν μόνοι. Έφεραν μαζί τους μία μικρή παρέα σκύλων, με τους οποίους έπρεπε να φωτογραφηθούν δίνοντάς τους ένα φιλί. Μόλις, όμως, οι κοπέλες είδαν τα τετράποδα, "λύγισαν".

Η Μικαέλα, για παράδειγμα, θυμήθηκε τα δικά της ζωάκια, ενώ εξήγησε πως βοηθάει σε μερικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς τα αδέσποτα, ενώ οι υπόλοιπες δεν μπόρεσαν να αντέξουν την γλύκα. Έπρεπε, βέβαια, να ξεπεράσουν την συγκίνησή τους και να τα δώσουν όλα στον φακό.

GNTM 5 Μικαέλα

Πήραν, λοιπόν, τα σκυλάκια αγκαλιά, τα φίλησαν, αλλά νικήτρια βγήκε μόνο η Βικτώρια, η οποία κέρδισε μία βόλτα σε ιστιοπλοϊκό μαζί με τον Χρήστο Μπίρμπα και μία φίλη της. Διάλεξε την Μαρίτα και έτσι έβαλαν πλώρη.

Συζητώντας με τον coach, οι δυο τους του αποκάλυψαν πως η Γρηγοριάνα είναι ένα από τα άτομα που θα ήθελαν να γυρίσουν, ενώ του είπαν πως η Μικαέλα δεν θεωρούν ότι αξίζει να είναι στον διαγωνισμό.

Προσπάθησαν να το "μαζέψουν" αλλά δεν τα κατάφεραν - Έξαλλοι οι τηλεθεατές με το ριάλιτι του STAR

Όταν ήρθε, όμως, η κανονική φωτογράφιση όλες έμειναν άναυδες, διότι δεν έπρεπε να φωτογραφηθούν μόνο με κάποιο τετράποδο, αλλά και με φίδια, με γουρούνια, ερπετά και άλλα είδη από το ζωϊκό βασίλειο, φορώντας ρούχα υψηλής ραπτικής. Η Κότυ που είχε κερδίσει την δουλειά στο προηγούμενο επεισόδιο μοίρασε τα ζωάκια στην κάθε μία από τις συμπαίκτριές της και επέλεξε για τον εαυτό της το φίδι, θεωρώντας πως θα ευνοηθεί.

Αυτό δεν πήγε πολύ καλά, βέβαια, διότι δυσκολεύτηκε αρκετά και φοβήθηκε, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες οι οποίες τα πήγαν πολύ καλά.

«Παιδιά, δεν έχω ξαναστρεσαριστεί έτσι στη ζωή μου ποτέ με φωτογράφιση», παραδέχθηκε ο Τάσος Σοφρωνίου στο τέλος: «Στην τελευταία λήψη κόντεψα να μείνω από καρδιά».

«Και εγώ φοβήθηκα, δεν θα το κρύψω» συμπλήρωσε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Καράβας.

Μπορεί να την "έκλεισε" ο Βασίλης Ζούλιας, αλλά δεν τα κατάφερε - Αυτή η διαγωνιζόμενη έμεινε εκτός πριν τον τελικό

Η (16/12) φωτογράφιση του GNTM 5 ολοκληρώθηκε και τα κορίτσια βρέθηκαν μπροστά από την κριτική επιτροπή, στην οποία ήταν και ο Βασίλης Ζούλιας. Ντύθηκαν με τα ρούχα του, επομένως δεν θα μπορούσε να είναι άλλος στην θέση τους, όμως η δυσκολία ήταν ότι έπρεπε να φωτογραφηθούν με ερπετά, κατσικάκια και άλλου είδους ζωάκια, κάτι που εξαγρίωσε τους τηλεθεατές.

Κάποιες κοπέλες τα πήγαν πολύ καλά και εντυπωσίασαν είτε στο σετ είτε στο πλατό όπου παρουσιάστηκε το τελικό αποτέλεσμα, όμως μόνο μία πήρε την δουλειά. Η Κότυ και η Μαρίτα έφεραν τις πιο ωραίες εικόνες, αλλά εν τέλει, η Μαρίτα είναι που έκανε την διαφορά και πέρασε πρώτη.

Ακολούθησε μετά από εκείνες και η Αλεξία και στο bottom three έμειναν για άλλη μία φορά, η Μάρα Μάρλη, η μητέρα της Μικαέλα Νόβακ και η Βικτώρια Μυροφορίδου.

Όσον αφορά την μαμά, αλλά και την κόρη, πολλοί μπορεί να το θεώρησαν μεγάλη έκπληξη, διότι ο Βασίλης Ζούλιας μόλις τις αντίκρισε ενθουσιάστηκε και αρχικά ζήτησε από την κόρη να συμμετάσχει σε μελλοντικό του σόου, μιας που του θύμισε και το αγαπημένο του μοντέλο, ενώ έπειτα ζήτησε και από την μαμά της να την συνοδεύσει.

Η Μάρα κέρδισε μία θέση στην τελική 6άδα και άφησε πίσω της την μητέρα της. Έμεινε η Βικτώρια και η Μικαέλα, αλλά στον μεγάλο τελικό θα φτάσει η Μυροφορίδου. Οι υπόλοιπες παίκτριες ανακουφίστηκαν και το έδειξαν, κάτι που δυσαρέστησε την ίδια, ενώ η αντίδραση της κόρης της ήταν ψύχραιμη και ενώ θα μπορούσε να έχει θυμώσει ή να αντιδράσει διαφορετικά, έπιασε από το χέρι την Βικτώρια και την αγκάλιασε.