GNTM 5 - ημιτελικός: Το ανακοίνωσε ο Γιώργος Καράβας - Τι συνέβη μία ανάσα πριν το τέλος

Ποιο είναι το θέμα της σημερινής φωτογράφισης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
GNTM 5 - ημιτελικός: Το ανακοίνωσε ο Γιώργος Καράβας - Τι συνέβη μία ανάσα πριν το τέλος

Η τελική πεντάδα του GNTM 5 ταξίδεψε στην Ρώμη για τον ημιτελικό του ριάλιτι και λίγο πριν ξεκινήσει η φωτογράφιση για την δοκιμασία της αποχώρησης, εμφανίστηκε ξανά η Σοφία Χατζηπαντελή για να "ταράξει" τα νερά και των κοριτσιών, αλλά και ολόκληρης της παραγωγής.

Τότε, λοιπόν, ο Γιώργος Καράβας, η Βίκυ Καγιά, αλλά και ο Τάσος Σοφρωνίου άρχισαν να περιγράφουν στις κοπέλες ποιο θα είναι το θέμα στο σημερινό (20/12) σετ. Θα πρέπει να φωτογραφηθούν δύο φορές η καθεμία σε δύο διαφορετικά θέματα.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Καράβα για την σημερινή φωτογράφιση του GNTM 5

Στην πρώτη δράση τα κορίτσια θα πρέπει ως Ιταλίδες βγαλμένες από κάποιο χωριό, αλλά ταυτόχρονα πρωταγωνίστριες, με το βλέμμα, τις κινήσεις, αλλά και το περπάτημά τους να σαγηνεύσουν ένα αγόρι που θα έρθει ξαφνικά μπροστά τους και θα πρέπει όλο το πλατό να ξεχειλίζει από έρωτα.

Στην δεύτερη δράση, όπως την αποκαλούν, καλούνται να αναπαραστήσουν έναν χωρισμό, στον οποίο πρέπει να βγάλουν έναν άλλο εαυτό, ξεσπώντας και φωνάζοντας στον άντρα που τις πλήγωσε στο υποθετικό αυτό σενάριο.

Σημαντικό γεγονός σε όλο αυτό, σύμφωνα με τον Καράβα, είναι το ότι δεν υπάρχει μειονέκτημα, αλλά η Βικτώρια, που κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία την τελευταία φορά, θα έχει έλα λεπτό παραπάνω στα δύο σετ.

GNTM 5 κορίτσια

Πριν, όμως συμβούν όλα αυτά, δημοσιεύθηκε ένα βίντεο από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του ριάλιτι μόδας μέσα από το Tik Tok, το οποίο δείχνει έναν από τους άνδρες κριτές να κυκλοφορεί στους διαδρόμους φορώντας μόνο ένα σακάκι και από κάτω το εσώρουχό του.

Την ανάρτηση την έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό και προκάλεσε "πανικό" στο κοινό που τον παρακολουθεί με αποτέλεσμα το στιγμιότυπο αυτό να γίνει viral.