GNTM 5 - ημιτελικός: Είχε όλες τις προδιαγραφές αλλά δεν τα κατάφερε - Η κοπέλα που αποχώρησε μία ανάσα πριν τον τελικό

Το περίμενε όμως!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
GNTM 5 - ημιτελικός: Είχε όλες τις προδιαγραφές αλλά δεν τα κατάφερε - Η κοπέλα που αποχώρησε μία ανάσα πριν τον τελικό

Η πρώτη φάση του ημιτελικού του GNTM 5 ολοκληρώθηκε, με τη βοήθεια της Σοφίας Χατζηπαντελή που έκανε μία εντυπωσιακή είσοδο, όπως πάντα, και τα κορίτσια αποχαιρέτησαν άλλη μία κοπέλα. Ήταν μία αρκετά απαιτητική δοκιμασία, καθώς αποτελείτο από δύο μέρη. Στην πρώτη δράση τα κορίτσια έπρεπε ως Ιταλίδες βγαλμένες από κάποιο χωριό, αλλά ταυτόχρονα πρωταγωνίστριες, με το βλέμμα, τις κινήσεις, αλλά και το περπάτημά τους να σαγηνεύσουν ένα αγόρι που ήρθε ξαφνικά μπροστά τους και έπρεπε όλο το πλατό να ξεχειλίζει από έρωτα.

Στην δεύτερη δράση, όπως την αποκαλούν, κλήθηκαν να αναπαραστήσουν έναν χωρισμό, στον οποίο έπρεπε να βγάλουν έναν άλλο εαυτό, ξεσπώντας και φωνάζοντας στον άντρα που τις πλήγωσε στο υποθετικό αυτό σενάριο. Σε αυτή τη φάση είναι που δυσκολεύτηκαν και οι περισσότερες, καθώς αντί να θυμώνουν γελούσαν, με αποτέλεσμα οι κριτές να τους βάλουν τις φωνές.

Αυτό το μοντέλο αποχώρησε σήμερα (20/12) από το GNTM 5

«Αυτό είναι μόδα για εσάς;», είπε έξαλλη η Βίκυ Καγιά σε κάποια φάση, ενώ αργότερα, την ώρα που φωτογραφιζόταν η Μάρα, επειδή είχε πολύ κακή απόδοση, είπε: «Είμαστε στις 5 καλύτερες και βλέπουμε αυτές τις βλακείες».

Μέχρι και ο φωτογράφος μπερδεύτηκε με αυτά που έβλεπε, διότι όσες ήταν πολύ καλές στην αρχή, "κατέρρευσαν" στα μάτια του στη συνέχεια.

Χειρότερα από όλες, όμως, τα πήγε μία. Η Μαρίτα πήρε την δουλειά, διότι είχε την καλύτερη φωτογραφία, όμως στη δυάδα της αποχώρησης έφτασαν η Βικτώρια και η Μάρα. Η Μάρα δυσκολεύτηκε περισσότερο στο 2ο σετ, διότι δεν μπορούσε να βγάλει θυμό και δεν γνώριζε πως να κουνήσει και να στήσει το σώμα της και αυτό είναι που την οδήγησε στην αποχώρηση.

Η Βικτώρια ξέσπασε σε κλάματα ακούγοντας πως η φίλη της φεύγει, αλλά το γεγονός πως παρέμεινε αποτελεί ανακούφιση για την ίδια.