GNTM 5: «Μπορώ και επισήμως να πω...» - ''Σπάραξε'' στο κλάμα η Αλεξία Τράικο λίγο πριν το μεγάλο τελικό

Δεν την είχαμε ξαναδεί έτσι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
GNTM 5: «Μπορώ και επισήμως να πω...» - ''Σπάραξε'' στο κλάμα η Αλεξία Τράικο λίγο πριν το μεγάλο τελικό

Αλεξία, Βικτώρια και Μαρίτα απόψε 23/12 θα δώσουν μάχη για την διεκδίκηση του τίτλου του GNTM 5. Μετά την αποχώρηση της Κότυ που ήταν φαβορί, λόγω ενός απρόοπτου ατυχήματος έδωσε χώρο στις υπόλοιπες να έχουν μια ευκαιρία. Τάσος Σοφρωνίου, Βίκυ Καγιά και Γιώργος Καράβας, θα ψηφίσουν το μοντέλο που ήταν καλύτερο στις δοκιμασίες, ενώ το κοινό θα δώσει την τελική ψήφο....

Μάλιστα, οι γραμμές για την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού έχουν ανοίξει εδώ και ώρες και θα διαρκέσει μέχρι και σήμερα λίγο πριν ανακοινωθεί το όνομα της νικήτριας.

Το επεισόδιο λοιπόν ξεκίνησε με το πρώτο πλάνο να είναι στη βίλα, που έμειναν όλα τα κορίτσια, τα οποία έζησαν αγωνίες, χαρές αλλά και μεγάλες συγκινήσεις μέχρι να φτάσουμε στη σημερινή (23/12) τελική τριάδα.

Η συγκίνηση της Αλεξία Τράικο τη βραδιά του τελικού στο GNTM 5

Η Αλεξία, Βικτώρια και Μαρίτα περιέγραψαν τα συναισθήματα τους, λίγο πριν μαζέψουν οριστικά τα ρούχα και τις βαλίτσες τους από το σπίτι.

Αυτό, που δεν περιμέναμε και έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν η συγκίνηση της Τράικο, μιας και μέχρι σήμερα έχει δείξει έναν πιο σκληρό και ανταγωνιστικό χαρακτήρα αλλά τελικά λίγο πριν το τέλος ''έσπασε'', αφού ξέσπασε σε κλάματα με αφορμή τη μέχρι τώρα διαδρομή της.

Στο υπέροχο σετ, που θα ακολουθήσει αναμένεται να δούμε, τις τρεις φιναλίστ να καλούνται να χρησιμοποιήσουν όλα όσα έχουν μάθει μέχρι τώρα, πρωταγωνιστώντας σε ένα διαφημιστικό βίντεο, όπου θα πρέπει να δείξουν τις δυνατότητές τους στο πιο commercial κομμάτι του modelling.

Τα ζητούμενα πολλά, δύσκολα και απαιτητικά, καθώς καλούνται να φλερτάρουν με το ιδανικό, με το τέλειο, με τη νίκη και αυτό δεν μπορεί να αντιπροσωπεύεται καλύτερα από τον νικητή του GNTM 3, Ηρακλή Τσουζίνοβ, το είδωλο του οποίου προβάλλεται μέσω ενός προτζέκτορα σε έναν τοίχο.

Οι φιναλίστ θα πρέπει να εξωτερικεύσουν τη δυναμική και την αυτοπεποίθησή τους, στοιχεία με τα οποία κατακτούν ό,τι θέλουν. Ο έντονος ανταγωνισμός εναλλάσσεται με τον ασυγκράτητο ενθουσιασμό ενώ για πρώτη φορά οι διαγωνιζόμενες παρακολουθούν την επίδοση του εκάστοτε μοντέλου από τις θέσεις των κριτών, δίπλα στον Τάσο Σοφρωνίου.