Έσκασε ''βόμβα'' λίγο μετά τον τελικό - Μαθεύτηκε πριν από λίγο για το GNTM

Με τι έχει να κάνει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έσκασε ''βόμβα'' λίγο μετά τον τελικό - Μαθεύτηκε πριν από λίγο για το GNTM

Το Gntm, που προβάλλεται τα τελευταία χρόνια μέσα από το Star αποτελεί ένα πολύ αγαπημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα του κοινού, αφού κάθε χρόνο βλέπουμε να αναδεικνύονται μοντέλα με πολλές δυνατότητες.

Ένας ακόμη λόγος, που το κοινό αγαπάει να βλέπει τέτοιου είδους εκπομπές έχει να κάνει και με το κομμάτι του ριάλιτι, που είναι πολύ έντονο, καθώς τόσο μέσα στη βίλα βλέπουμε να συμβαίνουν πολλά όσο και στο πλατό με τους κριτές συχνά να δημιουργούν ίντριγκες με τα σχόλιά τους.

Σε ό,τι είχε να κάνει με τον φετινό κύκλο είδαμε, πως οι εντάσεις δεν έλειπαν και κυρίως δημιουργούνταν από τους κριτές και λιγότερο από τα ίδια τα κορίτσια, με το πρόσωπο, που έμεινε στην ιστορία να είναι η Σοφία Χατζηπαντελή.

Η επιστροφή της μπέρδεψε το κοινό, αφού είναι ένα πρόσωπο αρκετά αμφιλεγόμενο και κάποιοι τη συμπαθούν για την ειλικρίνεια της ενώ άλλους τους κουράζει (δείτε εδώ τα σχόλια στο twitter).

Η εμφάνιση της όμως στη βραδιά του ημιτελικού φαίνεται, πως έκανε καλό στο πρόγραμμα, αφού ανέβασε τα νούμερα στο 12,4% σε δυναμικό κοινό (7,8 10,7 9,7 7,9 9,1 8,6 9,2 10,5 10,8 13,5 14,0 14,6 13,2 15,7 18,3 18,3 15,4 16,3), δεδομένου ότι φέτος δε βλέπαμε καμία άνοδο.

Η μεγάλη ανακοίνωση για το GNTM

Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν κυκλοφορούσε πάρα πολύ έντονα η φήμη, πως δε θα δούμε του χρόνου και άλλον κύκλο για τον διαγωνισμό μόδας, αφού η κινητήριος δύναμη για όλα είναι η τηλεθέαση.

Το βράδυ της Παρασκευής 23/12 ωστόσο λίγο μετά την ανακοίνωση της μεγάλης νικήτριας (δείτε εδώ όσα δεν ξέρετε για εκείνη) είδαμε μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση.

Με μία φόρμα για δηλώσεις συμμετοχής λοιπόν, ανακοινώθηκε πως για άλλη μια χρονιά θα βγει στον αέρα το ριάλιτι με το GNTM 6 να έρχεται προσεχώς.

TAGS