Θανάσης Πάτρας για παίκτες του Survivor All Star: «Ποιοι είναι αυτοί; Έκαναν κάτι σημαντικό;»

«Τι είναι; Είναι μεγάλοι αθλητές;»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θανάσης Πάτρας για παίκτες του Survivor All Star: «Ποιοι είναι αυτοί; Έκαναν κάτι σημαντικό;»

Η Τρίτη (3/1) όπως φαίνεται θα είναι αφιερωμένη στο Survivor All Star γιατί οι ειδήσεις δεν σταματούν! Από τα αξημέρωτα τόσο η κάμερα του Youweekly.gr όσο και οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών είχαν στηθεί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να απαθανατίσουν τους 26 πρώτους παίκτες που πετούν για Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο).

Οι εικόνες που παρακολουθήσαμε ήταν άκρως... σουρεαλιστικές, με τους δημοσιογράφους να τρέχουν κυριολεκτικά μέσα στο αεροδρόμιο πίσω από τους παίκτες για μια τους δήλωση. Οι εικόνες αυτές προβλήθηκαν, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή Mega Καλημέρα, με τον Θανάση Πάτρα να μην αντέχει και να ξεσπά για το πως ο κόσμος συμπεριφέρεται σε... απλούς παίκτες ριάλιτι. Και να σας πούμε και κάτι; Δεν είχε κι άδικο από τη μία...

Οι δηλώσεις του Θανάση Πάτρα

«Είσαι Βέλγος, είσαι Ολλανδός, είσαι Γερμανός κι έρχεσαι στην Ελλάδα και βλέπεις τους δημοσιογράφους να κυνηγάνε αυτούς τους ανθρώπους και θα σκεφτείς «Ποιοι είναι οι άνθρωποι αυτοί, τι είναι; Είναι μεγάλοι αθλητές, είναι κάποιοι που έκαναν κάτι σημαντικό, είναι άνθρωποι - χτύπα ξύλο - που έκαναν κάτι κακό;» Δηλαδή τέτοιο ενδιαφέρον είναι... Μου φαίνεται ρε παιδιά πραγματικά πάρα πολύ υπερβολικό, το ζήσαμε πέρυσι το ζήσαμε και παρά πρόπερσι».