«Μου δήλωσε ρητά ότι δεν πρόκειται να πάει Survivor All Star ο...» - Αποκάλυψη «βόμβα» από την Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Φημολογούνταν ότι θα τον δούμε αλλά... δεν τελικά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου δήλωσε ρητά ότι δεν πρόκειται να πάει Survivor All Star ο...» - Αποκάλυψη «βόμβα» από την Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Στην κάμερα του Mega Καλημέρα παραχώρησε δηλώσεις η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, κι έκανε πολλές αποκαλύψεις για το ριάλιτι επιβίωσης που την Κυριακή 8/1 κάνει πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Η Ελίζαμπεθ πέραν του ότι δήλωσε ότι της έχει γίνει κι εκείνης πρόταση κι ότι ίσως την δούμε ξαφνικά στο Survivor, μίλησε και για την συμμετοχή του Τριαντάφυλλου, του Αλέξη Παππά, λέγοντας πράγματα που ακούγονται για πρώτη φορά.

Οι δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι

«Γελάω και πεθαίνω γιατί του το είπα όντως ζήτησες για να μπεις αυτό τον όρο τηλεθέασης; Ποιος είσαι του λέω; Και η απάντησή του ήταν σιγά, γιατί υπάρχει πρόβλημα; Ο Αλέξης Παππάς μου δήλωσε ρητά ότι δεν θα πάει καθόλου. Ο Τριαντάφυλλος έχει την δίψα, ξέρω ότι θέλει να πάει Survivor. Σε όλα του τα story γυμνάζεται, ιδρώνει», δήλωσε και συνέχισε αναφέροντας:

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μου είπε ότι δεν θέλει να μπει σε ένα ριάλιτι που θα είναι 90% ριάλιτι».

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν ξεκάθαρη αναφέροντας: «Δεν είναι ζευγάρι τα παιδιά, απλά είναι φίλοι, οκ μια χαρά αλλά δεν ξέρεις η πείνα, οι κακουχίες σε φέρνουν πιο κοντά» ενώ για τα υπόλοιπα ζευγάρια που μπαίνουν στο παιχνίδι είπε: «Ζητώ συγγνώμη αλλά με έχουν κουράσει τα ζευγάρια, ξέρουν πλέον το παιχνίδι, πολύ καλά. Θα το σκηνοθετήσουν λίγο κιόλας, θα βάλουν λίγη σάλτσα, λίγο πιπεράκι, λίγη πιπερόριζα».

Εμείς να πούμε, βέβαια, πως από αποκλειστικό βίντεο που έχουμε στην διάθεσή μας από την αναχώρηση των παικτών από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος η Ευρυδίκη δεν φαίνεται να είναι τόσο καλή φίλη με τον Βασάλο... (δείτε εδώ το υλικό με το τι συνέβη μεταξύ τους).