Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τα προσωπικά μηνύματα που αντάλλαξε με τον Στάθη Σχίζα πριν μπει στο Survivor All Star

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τα προσωπικά μηνύματα που αντάλλαξε με τον Στάθη Σχίζα πριν μπει στο Survivor All Star

Το έκανε μια φορά, θα το κάνει και δεύτερη! Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα περιμένει με αγωνία πίσω στην Ελλάδα τον Στάθη Σχίζα, ωστόσο θέλει να τον δει για δεύτερη φορά νικητή του Survivor All Star...

«Πλέον συνήθισα, αισθάνομαι όπως και οι γυναίκες των ναυτικών που τρέχουν έξι μήνες εδώ, έξι μήνες εκεί. Δεν είναι κάτι εύκολο γιατί εγώ το θυμάμαι σαν χθες που τελείωνε το παιχνίδι, σαν να μην πέρασε μια μέρα. Σίγουρα δεν είναι το ιδανικό, αλλά απ’ την άλλη επειδή αυτά τα χρήματα είναι πολύ καλά για την σήμερον ημέρα για όλους, θεωρώ ότι είναι μια καλή ευκαιρία για όλους τους παίκτες, επίσης θεωρώ πολύ δίκαιο που παίρνουν όλοι τα ίδια χρήματα» έχει δηλώσει χαρακτηριστικά με χιούμορ η Αλεξάνδρα όταν ρωτήθηκε για την συμμετοχή του αγαπημένου της στο All Star.

Η ανάρτηση της Παναγιώταρου για τον Σχίζα και το Survivor All Star

Αφού λοιπόν τον αποχαιρέτησε και πέρασε αρκετό χρόνο μαζί του, αφού θα αργήσει αρκετά να τον δει και ειδικά θα ήθελε πάνω από 4 μήνες, λίγο πριν αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες κατά την αναχώρηση όλων) , η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε μια ανάρτηση για τον Στάθη Σχίζα που "στάζει μέλι".

«Season 2
Good luck baby!!!!
Έχεις όλη την θετική μου ενέργεια μαζί σου!!!!
Μην αλλάξεις τίποτα γιατί είσαι απλά υπέροχος!!!
Θα σε χαιρετήσω πάλι με την ίδια ευχή όπως τότε…
Φτάσε ως το τέρμα!!!
Σ’ αγαπώ πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσίευσε και τα τελευταία προσωπικά μηνύματα που αντάλλαξε με τον αγαπημένο της Στάθη όπου του είπε πως θέλει να αργήσει να τον δει!