Survivor All Star αποκλειστικό: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα - Άσχημη εξέλιξη με τον Στέλιο Χανταμπάκη

Έδειξε τις διαθέσεις του εξ' αρχής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star αποκλειστικό: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα - Άσχημη εξέλιξη με τον Στέλιο Χανταμπάκη

Οι 26 φετινοί Survivors βρίσκονται, όπως όλοι γνωρίζουμε, από το βράδυ της Τρίτης 3/1, στον Άγιο Δομίνικο. Όπως σας αποκαλύψαμε νωρίτερα το πρώτο τους βράδυ στο ξενοδοχείο ήταν... ανατρεπτικό αφού, αφού έφαγαν για τα καλά έριξαν κι έναν καυγά έτσι να υπάρχει (δείτε εδώ ποιοι και γιατί μάλωσαν). Ακόμα δεν ξεκίνησε και άρχισαν τα όργανα θα πω εγώ...

Τέλος πάντων άλλο είναι το θέμα μας. Το θέμα μας, λοιπόν, είναι σήμερα ο ένας από τους 26 παίκτες και συγκεκριμένα ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ο Στέλιος, όπως όλοι θυμόμαστε, όταν συμμετείχε στο Survivor 1, είχε απασχολήσει πάρα πολύ με την συμπεριφορά του γι' αυτό, όπως αναφέρουν οι πηγές μας, φέτος θα το πάει εντελώς διαφορετικά.

Χανταμπάκης - Survivors 0-0

Ήδη ξεκίνησε βασικά... Η έναρξη του πρώτου γυρίσματος σημάνθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης κι ο άνθρωπός μας στον Άγιο Δομίνικο μας μετέφερε πως ο Στέλιος κρατάει σημαντικές αποστάσεις από τους συμπαίκτες του. Κάθεται σκεπτικός, καθόλου ομιλητικός κι απλά παρατηρεί. Παρατηρεί για να δει που θα στραφεί στη συνέχεια του παιχνιδιού. Μια κλίκα από μόνος του μέχρι στιγμής.

Ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιοι να τον στραβοκοιτάνε κι από την δική του ομάδα κι από την αντίπαλη...

Είχε δείξει τις διαθέσεις του εξ' αρχής. Από το όλο θέμα που δημιουργήθηκε στο αεροδρόμιο λίγο πριν πετάξουν από Ελλάδα για Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ τι συνέβη). Για να δούμε πως θα πάει αυτή η τακτική...