Δράματα και κλάματα στο Survivor All Star - Ο αυστηρός όρος του Ατζούν στα ζευγάρια

Ε ρε χωρισμούς που θα δούμε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δράματα και κλάματα στο Survivor All Star - Ο αυστηρός όρος του Ατζούν στα ζευγάρια

Ακόμη δεν ξεκίνησε το Survivor All Star και επικρατεί χαμός στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Ένα ζευγάρι ήδη έχει δημιουργήσει εντάσεις, ενώ Βαλαβάνη και Βασάλος πήραν την πρώτη προειδοποίηση από τον Ατζούν σχετικά με μια παρανομία που έκαναν με το "καλησπέρα" στο παιχνίδι επιβίωσης.

Την κατάσταση για το τι θα επικρατεί φέτος στο ριάλιτι την έχει εξηγήσει ο Τούρκος παραγωγός πριν καν πετάξουν για την Δομινικανή Δημοκρατία, όπου είναι προετοιμασμένοι για όλα. Μάλιστα, έχει βάλει έναν σημαντικό όρο στα ζευγάρια.

Η απόφαση του Ατζούν για τα ζευγάρια του Survivor All Star

Oίδιοα και η παραγωγή αποφάσισαν τα ζευγάρια να μην είναι στο ίδιο νησί. Δηλαδή Κωνσταντίνος Βασάλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Βρισηίδα Ανδριώτου, Σπύρος Μαρτίκας Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα μοιραστούν σε δύο διαφορετικά νησιά και θα βρίσκονται μόνο στους αγώνες και στα συμβούλια του νησιού, αφού θα είναι σε αντίπαλες ομάδες.

Βέβαια, να σημειωθεί πως ο όρος αυτός είναι μόνο για τα πρώτα επεισόδια του Survivor. Δηλαδή μπορεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες ή και μήνες να βρεθούν μαζί με την αλλαγή των ομάδων.

Ο κακός χαμός στο twitter με αυτούς τους παίκτες - Στο επίκεντρο Βασάλος και Γκότσης

Πριν καλά καλά προβληθεί, το πρώτο επεισόδιο το κοινό έχει αρχίσει να σχολιάζει ήδη σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης και σύμφωνα με τα σχόλια που επικρατούν στο Twitter το όνομα του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Ηλία Γκότση είναι στο επίκεντρο.

Οι δυο τους είναι από τους πιο συμπαθητικούς παίκτες που έχουν περάσει από το σόου μέχρι τώρα, διότι είναι χαμηλών τόνων άνθρωποι, οι οποίοι ωστόσο μέσα από τα social media έχουν δείξει μία άλλη πλευρά τους, μία πιο χιουμοριστική και οι περισσότεροι θεωρούν πως θα είναι ένα αχτύπητο δίδυμο εάν είναι στην ίδια ομάδα. Υπάρχουν και ορισμένοι, βέβαια, οι οποίοι δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθείς για τους τηλεθεατές.