The Voice: Κιτρινόμαυρη θύελλα - Επέστρεψε η Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Μου λείψατε»

Οι πρώτες δηλώσεις της στον αέρα του ΣΚΑΪ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
The Voice: Κιτρινόμαυρη θύελλα - Επέστρεψε η Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Μου λείψατε»

Το νέο επεισόδιο του The Voice μόλις ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου 7/1 και ο Γιώργος Λιανός ανέβηκε στη σκηνή για να καλωσορίσει το κοινό του και όχι μόνο. Ο παρουσιαστής έχει ανακοινώσει πως δεν θα μπορεί να βρίσκεται σε κάθε live και γι' αυτό θα χρειαστεί αντικαταστάτη. Οι φήμες είχαν αρχίσει να οργιάζουν, αλλά όλα ξεκαθάρισαν εν τέλει και η ξανθιά που θα βρεθεί στο πλατό του ΣΚΑΪ είναι μόνο μία (δείτε εδώ ποια).

Παρόλα αυτά, δεν μίλησε για εκείνη, αλλά για το κορίτσι που θα βρίσκεται στα backstage του παιχνιδιού για το επόμενο διάστημα. Πέρυσι ήταν η Βάλια Χατζηθεοδώρου, με την ίδια να έχει αποχωρήσει πικραμένη, διότι ακούστηκαν πολλά σχόλια για τις ικανότητές της, ωστόσο φαίνεται πως στην παραγωγή η παρουσία της άρεσε πολύ και θέλησαν να ξανασυνεργαστούν.

Η επιστροφή της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στο The Voice

«Είχα κάνει συζητήσεις και νομίζω πήγαν καλά. Στις συνεργασίες πάντα μπορεί για κάποιους λόγους να μην τα βρεις, να μην προχωρήσουν, αλλά ισχύει ότι είχα κάνει συζητήσεις για διάφορα πρότζεκτ που δεν έγιναν, αλλά δεν πειράζει», είχε δηλώσει η ίδια σε προηγούμενη συνέντευξή της.

Και συμπλήρωνε για την αντικαταστάτριά της στο μουσικό παιχνίδι: «Από την πλευρά μου δεν νιώθω ότι έχω κάνει κάποιο λάθος και από τους ανθρώπους που συνεργαζόμουν, θεωρώ ότι όλα έχουν πάει πάρα πολύ καλά».

«Νιώθω ότι δεν είμαι η αρμόδια για να πω εγώ αν θα είμαι ή όχι στο The Voice. Τιμώ πάρα πολύ τους ανθρώπους για τους οποίους έχω δουλέψει είτε δουλεύω είτε έχω δουλέψει στο παρελθόν. Μου έγινε μια ανάθεση ενός ρόλου, τα πήγα πολύ καλά, έγινε τελευταία στιγμή, δεν το είχα ξανακάνει και για εμένα ήταν μια νέα συνθήκη», συμπλήρωσε έπειτα.

«Εμένα δεν με ενοχλεί να ακούγεται ότι θα το κάνει κάποιος άλλος γιατί εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω συμφωνήσει κάτι με την παραγωγή. Δεν μας ανήκει καμία θέση, αλλά εχθές ένιωσα λίγο άσχημα γιατί είδα μια εκπομπή που σχολίαζαν το κατά πόσο είμαι ικανή και άλλα τέτοια. Νομίζω ότι όλα αυτά είναι πολύ παλιά, δεν πας να δείξεις έναν άνθρωπο με το χέρι για τη δουλειά του, μπορείς να πεις αν σου αρέσει ή αν δεν σου αρέσει, δεν είναι ανάγκη να μπει και το προσβλητικό σχόλιο».

Έτσι, απόψε εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας μία κίτρινη νέον φούστα και μαύρο δαντελωτό τοπ, και είπε: «Καλησπέρα σας, μου λείψατε», με τον Γιώργο Λιανό να συμπληρώνει: «Η κιτρινόμαυρη θύελλα. Καλώς ήρθες και πάλι στο πλατό που σου πάει πάρα πολύ».

Αφού, λοιπόν, έγινε και αυτή η επιστροφή, η Έλενα Παπαρίζου με την σειρά της καλωσόρισε ένα ακόμη μέλος. Ο λόγος για τον Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος θα είναι ο βοηθός της στην διαδικασία των Knockouts.

Ο Πάνος Μουζουράκης υποδέχθηκε για βοηθό του τον Γιάννη Γιοκαρίνη.

Και ο Σάκης Ρουβάς την Λένα Ζευγαρά.

Τέλος ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε με τον Good job Nicky και έκαναν χαμό, ενώ αποκάλυψαν πως είναι πολύ καλοί φίλοι, αποκαλύπτοντας ότι ο δεύτερος παίζει πολύ καλό μπάσκετ, παρ' όλο που όπως είπε γελώντας, χάνει συνέχεια στο παιχνίδι.