Ο Γιώργος Ταβλαδάκης έκραξε άσχημα τον Τζέιμς Καφετζή για το Survivor - «Είναι ο μοναδικός που...»

«Ο συγκεκριμένος μού στοίχισε την παραμονή μου στο παιχνίδι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Γιώργος Ταβλαδάκης έκραξε άσχημα τον Τζέιμς Καφετζή για το Survivor - «Είναι ο μοναδικός που...»

Από τότε που οι παίκτες του Survivor All Star έφυγαν για τον Άγιο Δομίνικο όλο και περισσότεροι πρώην διαγωνιζόμενοι βγαίνουν στις εκπομπές και συζητάνε τόσο για τον κύκλο που ήταν οι ίδιοι, όσο και για τον που θα είναι σίγουρα ανατρεπτικός.

Ήδη ο Τριαντάφυλλος έκραξε άσχημα τον Κωνσταντίνο Βασάλο, μιλώντας άσχημα προς το πρόσωπο του και κατηγορώντας τον πως ακόμη δεν μπήκε στο παιχνίδι κάνει πράγματα πίσω από τις πλάτη των συμπαικτών του και της παραγωγής - δείτε εδώ την ανάρτηση.

Τι είπες ο Ταβλαδάλης για Survivor και Τζέιμς Καφετζή

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης που από τότε που έφυγε από το Survivor κατηγορεί τον Τζέιμς Καφετζή πως εκείνος τους στοίχισε την συμμετοχή του στο παιχνίδι, τον έκραξε άσχημα....

Βέβαια, δεν δίστασε να αναφερθεί και στην All Star εκδοχή του παιχνιδιού για την οποία έχει δεχτεί πρόταση από την παραγωγή και ήδη έχουν κάνει κάποιες συζητήσει ωστόσο δεν έχουν καταλήξει κάπου. Αν μπει στο ριάλιτι, αυτό θα γίνει στην μέση του Survivor.

«Έχω κάνει συζητήσεις για να μπω στην πορεία του Survivor All Star, όχι στην αρχή. Μου έχει μείνει απωθημένο γιατί κόπηκα λίγο περίεργα. Ο Ντάνος και ο Τριαντάφυλλος θα έπρεπε να είναι στο All Star. Ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Περικλής Κονδυλάτος δεν θα έπρεπε να έχουν μπει», είπε αρχικά.

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης επίσης ανέφερε για τον Τζέιμς Καφετζή: «Υπάρχει ένα μεγάλο “X” στον Τζέιμς από την παραγωγή. Είναι ο μοναδικός που δεν συμπαθώ. Ο συγκεκριμένος μού στοίχισε την παραμονή μου στο παιχνίδι. Οπότε, ναι, του το κρατάω. Και βέβαια είχε κινητό και εκμεταλλευόταν και τα παιδιά μέσα. Κάθε μέρα μιλούσε με έξω. Εμείς ενημερώσαμε την παραγωγή, αλλά δεν έκαναν τίποτα. Σίγουρα ήταν ευνοημένος από την παραγωγή».

Να σημειωθεί πως ανάμεσα στον Καφετζή και τον Ταβλαδάκη είχε γίνει ο κακός χαμός με το που και οι δυο ειδικά αποχώρησαν από το παιχνίδι. Οι δηλώσεις "καρφιά" πήγαιναν και ερχόντουσαν.