Survivor all star: «Υπάρχουν κωλοτούμπες και μπιφτέκες...» - ''Άγριο''' ξεκαθάρισμα από το μισθοφόρο

Η απάντηση του Νίκου Μπάρτζη με αφορμή την ατάκα του...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Υπάρχουν κωλοτούμπες και μπιφτέκες...» - ''Άγριο''' ξεκαθάρισμα από το μισθοφόρο

Πολλά είδαμε να συμβαίνουν στο σημερινό (9/1) επεισόδιο του Survivor all star με τις δύο ομάδες των μαχητών και διάσημων να δίνουν την ψυχή τους στο δεύτερο αγώνισμα για τη φετινή σεζόν.

Μπορεί στην πρεμιέρα να είδαμε τους μπλε να χάνουν και να βγάζουν τον Κονδυλάτο υποψήφιο προς αποχώρηση, όμως τη Δευτέρα 9/1 πήραν το αίμα τους πίσω με ένα συγκλονιστικό 10 - 9.

«Θεωρώ ότι έχει να κάνει περισσότερο με τη συνοχή που αισθάνονται οι παίκτες ότι έχω μαζί τους. Πάντοτε μιλούσα μια διαφορετική γλώσσα και δεν το εννοώ κυριολεκτικά, αλλά μεταφορικά, μια γλώσσα μυαλού. Αυτό μπορεί να κάνει τα παιδιά να αισθάνονται άβολα και καθόλου δεν τους κατηγορώ γι’ αυτό. Και εμένα με κάνουν να αισθάνομαι άβολα πολλές φορές με τον τρόπο που σκέφτονται, αλλά εγώ δεν είμαι σαν τους πρωτόγονους, να βλέπω τη φωτιά και να της επιτίθεμαι, θεωρώντας ότι είναι ο εχθρός.

Το περίμενα εννοείται, αφού ήρθε ένας στρατός να μου πει ότι θα με ψηφίσει, αλλά να μην το πάρω προσωπικά. ειλικρινά, αυτό το πράγμα εμένα με αηδιάζει. Αισθάνομαι πάρα πολύ άβολα με αυτό, με την επόμενη μέρα γιατί δεν φτάνει που έγινε αυτό που έγινε, παμψηφεί, πρέπει την επόμενη μέρα να αντέξω το γεγονός ότι όλοι ξέρουν πως είμαι αυτός που ψηφίστηκε απ’ όλους, δηλαδή ο πιο ανεπιθύμητος», είπε ο Κονδυλάτος την επόμενη της ψηφοφορίας.

Και ενώ λοιπόν, οι κόκκινοι έβγαλαν και εκείνοι από την ομάδα τους έναν υποψήφιο προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιον) στη συνέχεια στο συμβούλιο παρακολουθήσαμε τις πρώτες διενέξεις.

Το σχόλιο του Κώστα Αναγνωστόπουλου στο Survivor all star

Λίγο μετά λοιπόν την ένταση του Τάκη με τον Μπάρτζη, στη συνέχεια έμελλε να πάρει το λόγο ο πρώτος μισθοφόρος, Αναγνωστόπουλος, ο οποίος χρησιμοποίησε την όλο νόημα ατάκα του Μπάρτζη σχετικά με το γνωστό γύρισμα της μπιφτέκας.