Survivor All Star: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση - Ο 4ος είναι ΣΟΚ!

Αντρικοί υπόθεση η πρώτη αποχώρηση από το νησί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση - Ο 4ος είναι ΣΟΚ!

Το πρωί της Τρίτης 10/1 η εκπομπή Πρωινό μας, του ΣΚΑΙ, προχώρησε σε αποκαλύψεις φωτιά όσον αφορά το ριάλιτι του σταθμού Survivor All Star. Αφού αποκάλυψε ότι ο Μάριος Πρίαμος έχει έρθει πολύ κοντά με συμπαίκτριά του (δείτε εδώ ποια είναι) έδωσε στη δημοσιότητα τους 4 υποψήφιους προς αποχώρηση, της πρώτης εβδομάδας.

Όπως ήδη γνωρίζουμε οι Μπλε έχουν ρίξει στον τάκο τον Περικλή Κονδυλάτο, ενώ οι Κόκκινοι που έχασαν εχθές έδωσαν τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Survivor all star - 1η αποχώρηση

Σήμερα, λοιπόν, έχουμε το αγώνισμα ασυλίας κι όποια ομάδα χάσει (δείτε εδώ ποια θα νικήσει!!!) θα πρέπει να δώσει δυο ακόμα παίκτες της. Δυο ακόμη άντρες θα «πέσουν» στον τάκο και όπως ανέφερε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ο τέταρτος θα είναι πρόσωπο «βόμβα».

Όπως καταλαβαίνετε δεν έδωσαν τα ονόματα αφού δεν μπορούν να κάνουν «χαλάστρα» σε δικό του ριάλιτι...

Survivor All Star trailer (10/1): Πνιγμένοι σε λυγμούς - Η δυσάρεστη ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Οι κόντρες, η ένταση και οι αντιπαραθέσεις δεν θα λείψουν από το σημερινό επεισόδιο, ως συνήθως. Απόψε, όμως, θα ανακοινωθεί κάτι που εμείς σας γράφουμε εδώ και μέρες. Μπορεί η Τετάρτη να είναι η ημέρα της αποχώρησης αλλά σήμερα ένας παίκτης θα φύγει οικειοθελώς. Η πρώτη αποχώρηση από το νησί δεν θα είναι εξαιτίας του κοινού αλλά λόγω μιας προσωπικής απόφασης. Ένας από τους συμμετέχοντες φαίνεται πως δεν αντέχει, έχει φτάσει στα όριά του.

Το όλο θέμα θα διαδραματιστεί στο συμβούλιο του νησιού. Ένα πρόσωπο περνάει δύσκολα τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Ο Γιώργος Λιανός θα περιμένει την απάντησή του: Θα μείνει ή θα φύγει; Θα φύγει! Το ξέρουμε ήδη και ξέρουμε και ποιος θα είναι ο παίκτης αυτός (δείτε εδώ το όνομά του). Εμείς σας το δώσαμε πρώτοι. Η πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο δεν πέφτει ποτέ έξω, χρόνια τώρα.

Το trailer που κυκλοφόρησε για σήμερα είναι σπαρακτικό.