Survivor All Star: "Πλακώθηκαν" Αναγνωστόπουλος και Καραγκούνιας - Τι συνέβη

Συναγερμός στον Άγιο Δομίνικο

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @survivorgreece)
(instagram / @survivorgreece)

Μπορεί να έχουν περάσει μόνο δύο μέρες από όταν ξεκίνησε το Survivor All Star, που έφτασε στον "θεό" με τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε (δείτε εδώ πόσο) αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν εντάσεις και ίντριγκες, που ίσα ίσα θα ενισχύσουν τα ποσοστά αυτά. Από την πρώτη μέρα κιόλας είδαμε τον Περικλή Κονδυλάτο με τον Τάκη Καραγκούνια να τσακώνονται και ο σχεδιαστής να αρχίζει τα κλάματα.

Άρχισαν να τσακώνονται για το πως θα στήσουν την καλύβα τους και ποια διαδικασία θα ακολουθούσαν. Μάλιστα, ο Κονδυλάτος ανέφερε για τον δεύτερο πως η στάση του είναι απολίτιστη.

Τα πράγματα στην κόκκινη ομάδα, ωστόσο, πήγαν πολύ καλά και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.

Ο τσακωμός του Αναγνωστόπουλου με τον Καραγκούνια

Το πρωί της Δευτέρας (9/1), όμως, στην πρωινή εκπομπή «Πρωινό» συζήτησαν για το ριάλιτι επιβίωσης και φυσικά δεν γινόταν να μην αναλύσουν τα πάντα εξονυχιστικά. Ξεκίνησαν με την είσοδο μιας νέας παίκτριας, της Χριστίνας Κεφάλα, στην συνέχεια αναφέρθηκαν στα κιλά που πήρε ο Στέλιος Χανταμπάκης, που απ' ότι φαίνεται δεν τον επηρεάζουν καθόλου στα αγωνίσματα. Αργότερα έκαναν λόγο για τον νέο καβγά που θα δούμε, με πρωταγωνιστή ξανά τον Τάκη Καραγκούνια.

Μετά τον Περικλή Κονδυλάτο σειρά για τον Τάκη Καραγκούνια έχει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, που είναι γνωστό, το πόσο τον διακατέχει η λογική. Σήμερα το βράδυ (10/1) θα δούμε τους δύο μισθοφόρους να τσακώνονται και να ξεσπά άγριος καβγάς, που δεν έχουμε ξανα δεί μέχρι τώρα (δείτε εδώ το αποψινό trailer).