Survivor All Star: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απάντησε ανοιχτά για το spoiler της αποχώρησης της Βρισηίδας Ανδριώτου

Το επιβεβαίωσε ή το διέψευσε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Ακόμα δεν ξεκίνησε το Survivor All Star και έχουμε ήδη οικειοθελείς αποχωρήσεις. Συγκεκριμένα, εμείς πρώτοι εδώ σας είχαμε αποκαλύψει πως η παίκτρια που θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο για δεύτερη φορά, χωρίς να φτάσει κοντά στην πηγή θα είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Μάλιστα, στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, παρουσιάστηκε το συγκεκριμένο ζήτημα και όπως αποκαλύφθηκε, η σύντροφος του φαρμακοποιού, Σπύρου Μαρτίκα, θα πάρει αυτή την απόφαση όχι μόνο για λόγους υγείας, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους, διότι κάτι θα συμβεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο νησί, το οποίο θα την επιβαρύνει ψυχολογικά και δεν θα μπορεί να το διαχειριστεί. Ως αποτέλεσμα όμως έχει την άσχημη ψυχολογία του αγαπημένου της.

Η οικειοθελής αποχώρηση της παίκτριας θα προβληθεί πιθανότατα το βράδυ της Τρίτης (10/01), όπου και θα πραγματοποιηθεί το συμβούλιο του νησιού. Βέβαια, μέσα σε όλα αυτά, έγινε γνωστό πως θα ενταχθεί ένας νέος παίκτης εντός ολίγων ημερών και την ανακοίνωση έκανε ο Νίκος Μουτσινάς (δείτε εδώ ποιος είναι).

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας από το Survivor All Star

Τα spoiler για την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου φαίνεται πως επιβεβαιώνονται και από τη νέα ανάρτηση της κολλητής της, Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, η οποία την περιμένει πίσω στην Ελλάδα.

«Να ευχηθώ η καρδούλα σου να είναι καλά και όλα τα άλλα δεν με νοιάζουν. Άντε, έλα!» έγραψε σε ένα story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας από το Survivor All Star 

Ωστόσο, εκτός από την Βρισηίδα θα αποχωρήσει κι ακόμα ένας παίκτης τον οποίο θα έχουν ψηφίσει οι συμπαίκτες του. Η ομάδα που θα χάσει όπως ήδη σας έχουμε πληροφορήσει είναι η Μπλε η οποία θα ψηφίσει ακόμη δυο συμπαίκτες της.

Εμείς στο Youweekly.gr σας έχουμε το ένα από τα δυο πρόσωπα και αυτό είναι του... Γιώργου Ασημακόπουλου και αν κρίνουμε από το όνομα οι παίκτες θα ψηφίσουν βάση αγωνιστικής επίδοσης.